αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 11 καλύτερα μέρη του πλανήτη για να γίνεις digital nomad το 2020 (και το κόστος ζωής στο καθένα)

Τα 11 καλύτερα μέρη του πλανήτη για να γίνεις digital nomad το 2020 (και το κόστος ζωής στο καθένα)

Το βλέπουμε να συμβαίνει όλο και περισσότερο. Και στην Ελλάδα (έστω με πιο αργά βήματα). Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν με το μοντέλο των digital nomads. Δουλεύοντας, δηλαδή, από οπουδήποτε με μόνο εργαλείο το laptop και το smartphone τους.

Το websiteplanet.com έφτιαξε ένα μεγάλο αφιέρωμα, στο οποίο παρουσιάζει τα 11 καλύτερα μέρη για να γίνεις ψηφιακός νομάς το 2020. Μέσα στην λίστα θα δεις 11 διαφορετικές πόλεις, κάθε μια με τα δικά της χαρακτηριστικά. Σε όλα αυτά τα μέρη όμως, έχουν ήδη δημιουργηθεί μικρές ή μεγαλύτερες κοινότητες ψηφιακών νομάδων, το επίπεδο διαβίωσης είναι καλό, ενώ υπάρχουν όλες οι τεχνολογικές παροχές έτσι ώστε να δουλεύεις ελεύθερα από το laptop σου. Ναι, το καλό wifi είναι απαραίτητο.

Στο παρακάτω χάρτη θα δεις τις 11 πόλεις. Από την Πράγα και το Βελιγράδι, ως το Μπουένος Άιρες. Ενώ στην συνέχεια μπορείς να δεις και το μέσο κόστος διαβίωσης ανά μήνα στην κάθε μια από αυτές.

https://dt2sdf0db8zob.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/10/image6-11.png

https://dt2sdf0db8zob.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/10/CORRECTED_Digital-Nomad-Infographic.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =