αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα μαγαζιά της Αθήνας που εφαρμόζουν το «ο,τι φας μόνο 13 ευρώ». Και τρως όσο θες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μαγαζιά της Αθήνας που εφαρμόζουν το «ο,τι φας μόνο 13 ευρώ». Και τρως όσο θες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ιδιαίτερο μοντέλο εφαρμόζουν όλο και περισσότερα μαγαζιά εστίασης στην Αθήνα. Δίνουν την δυνατότητα να φας όσο θες από αυτά που έχει ο κατάλογος τους, πληρώνοντας μόνο 13 ευρώ ανά άτομο. Μάλιστα σε αυτή την τιμή συνήθως περιλαμβάνεται και αυτό που θα πιεις.

Στο παρακάτω ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» θα δεις μερικούς από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να μιλούν για το μοντέλο που εφαρμόζουν. «Δεν στοχεύουμε να πάρουμε πολλά από λίγους, αλλά λίγα από πολλούς» λέει ένας από αυτούς.

Μάλιστα αρκετοί ήταν οι πελάτες που αρχικά εμφανίζονταν δύσπιστοι. Αλλά στην συνέχεια έκαναν… στέκι τους κάποιο τέτοιο μαγαζί.

Φθηνό Φαγητό

Απίστευτο κι’ όμως αληθινό! Υπάρχουν εστιατόρια στην Αθήνα που μπορείς να φας και να πιεις ΟΣΟ θες, μόνο με 13 ευρώ!!! Η οικονομική κρίση, ήταν ο βασικός λόγος όπως μας λένε οι καταστηματάρχες που τους οδήγησε στην υλοποίηση αυτής της ιδέας. Θέλουν να πάρουν λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους…Το Νησι Με ή χωρίς Αγιονέρι Μεζεδοτεχνείο Rena Flamouraki #skmanesis #alphatv

Gepostet von Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση am Sonntag, 13. Oktober 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =