αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα βίντεο 3 λεπτών εξηγεί γιατί είμαστε γεννημένοι για να βγαίνουμε έξω από την «ζώνη άνεσης» μας

Ένα βίντεο 3 λεπτών εξηγεί γιατί είμαστε γεννημένοι για να βγαίνουμε έξω από την «ζώνη άνεσης» μας

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλούς πετυχημένους ανθρώπους να λένε ότι η επιτυχία βρίσκεται έξω από την «ζώνη άνεσης» σου. Εκεί ακριβώς εστιάζει το παρακάτω βίντεο, το οποίο πόσταρε η Facebook Page «FightMediocrity». Και εξηγεί ότι αυτό που πρέπει να αναζητάς δεν είναι… το να νιώθεις βολικά. Αλλά το ακριβώς αντίθετο. Να βγαίνεις έξω από την «ζώνη άνεσης» σου, ακόμα κι αν χρειάζεται να νιώσεις άβολα.

Όπως σημειώνει ο δημιουργός του βίντεο, ο άνθρωπος από τα πολύ παλιά χρόνια είχε την ανάγκη να εξελίσσεται, να αντιμετωπίζει νέα challenges, να αναζητά φαγητό και διέγερση. Να μαθαίνει νέα πράγματα. Ποτέ δεν ήταν σκοπός του ανθρώπου να παραμείνει στάσιμος.

Μάλιστα, μέσα στο βίντεο γίνεται και μια… προσωποποίηση της αποτυχίας. Πως είναι αυτή: Ένας 43χρονος ο οποίος μένει στο σπίτι των γονιών του, κάθεται σε έναν καναπέ και βλέπει τηλεόραση όλη την ημέρα, και δεν κάνει τίποτα χρήσιμο στην ζωή του.

STOP SEEKING COMFORT – Joe Rogan

STOP SEEKING COMFORT – Joe Rogan

Gepostet von FightMediocrity am Sonntag, 13. Oktober 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =