αρχικηVIRALΤα δωρεάν μεταπτυχιακά στην Ελλάδα: Δες εδώ 165 προγράμματα σπουδών χωρίς δίδακτρα

Τα δωρεάν μεταπτυχιακά στην Ελλάδα: Δες εδώ 165 προγράμματα σπουδών χωρίς δίδακτρα

Αρκετά είναι τα μεταπτυχιακά προγράμματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα μεταπτυχιακά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αυτή τη στιγμή 165 δωρεάν μεταπτυχιακά σε διάφορα αντικείμενα στα εξής Πανεπιστήμια:

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, ΑΠΘ, Δημοκρίτειο της Θράκης, ΕΚΠΑ, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πάντειο Πανεπιστήμιο και Πολυτεχνείο Κρήτης.

Μάλιστα, το υπουργείο Παιδείας έχει δημιουργήσει από το 2017 μία ειδική, ψηφιακή πλατφόρμα, όπου οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά που προσφέρονται από τα ΑΕΙ στην χώρα μας.

Η σχετική πλατφόρμα είναι προσβάσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση masters.minedu.gov.gr και παρέχει στους ενδιαφερόμενους ολοκληρωμένη πληροφόρηση για κάθε μεταπτυχιακό, αφού όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να «φιλτράρουν» τα αποτελέσματα αναλόγως με ό,τι αναζητούν.

Τα δωρεάν μεταπτυχιακά που μπορείς να βρεις ε Ελληνικά ΑΕΙ:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =