αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι γίνεται με τα 3 νέα data centers της Microsoft στην Ελλάδα

Τι γίνεται με τα 3 νέα data centers της Microsoft στην Ελλάδα

Με προτίμηση στις ελληνικές εταιρείες αναμένεται να βγει τους επόμενους μήνες στο «αέρα» ο διαγωνισμός για την κατασκευή των τριών data centers που προωθεί η Microsoft στην χώρα μας και τα οποία αναμένεται να έχον ολοκληρωθεί τα επόμενα 2 – τρία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης ο γενικός διευθυντής της Microsoft για Ελλάδα – Κύπρο και Μάλτα Θ. Μιχαλόπουλος τόνισε ότι η εταιρεία έχει πλάνο και προχωρά προσεκτικά: «Το να φτιαχτεί ένα dc είναι πολύ δύσκολο. Κάνουμε πολλά παγκοσμίως. Αγοράσαμε τα οικόπεδα και προχωράμε προσεκτικά με βάση το πλάνο που έχουμε καταρτίσει. Το πλάνο δεν έχει μετακινηθεί ούτε ένα εκατοστό» είπε χαρακτηριστικά. «Υπάρχει προσανατολισμός να το τρέξουν ελληνικές εταιρείες και για το λόγο αυτό θα γίνει διαγωνισμός» ανέφερε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν έχον πάει πίσω τα χρονοδιαγράμματα ο κ. Μιχαλόπουλος ανέφερε: «Ήταν σημαντικό να βρούμε σωστά οικόπεδα. Σε δύο τρία χρόνια θα είμαστε έτοιμοι. Δεν κάνουμε εκπτώσεις θα πάμε με τον σωστό τρόπο και την σωστή πορεία» ενώ πρόσθεσε ότι θα χρειαστούν κάποιους μήνες ακόμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =