αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα χαρακτηριστικά που έχουν οι τολμηρές προσωπικότητες. Και μπορούν να σε κάνουν ελκυστικό στους άλλους

Τέσσερα χαρακτηριστικά που έχουν οι τολμηρές προσωπικότητες. Και μπορούν να σε κάνουν ελκυστικό στους άλλους

Είσαι το άτομο που σκέφτεται out of the box; Eκείνο το άτομο του οποίου η συμπεριφορά είναι έξω από την πεπατημένη;

Αν είσαι ένα τέτοιο άτομο, τότε ξέρεις ότι είναι πολύ καλό να είσαι διαφορετικός.

Τις περισσότερες φορές, τα καλύτερα χαρακτηριστικά μίας προσωπικότητας μπορεί να είναι τα ασυνήθιστα – ειδικά αν ο στόχος σας είναι να προσελκύσετε την προσοχή του πλήθους.

Ας δούμε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μια αντισυμβατική προσωπικότητα μπορεί να είναι ελκυστική:

1) Αιχμαλωτίζετε τους ανθρώπους κάνοντας… το δικό σας

Έχετε νιώσει ποτέ ότι είστε λίγο ξεροκέφαλοι και ανεξάρτητοι; Προτιμάτε να σκέφτεστε διαφορετικά και να βαδίζετε στον δικό σας ρυθμό.

Εάν διαθέτετε αυτή τη συγκεκριμένη επαναστατική γοητεία, τότε είστε αναμφίβολα μια τολμηρή προσωπικότητα.

Δεν σας αρέσει να πάτε με την μάζα.

Και το καλύτερο; Η επιλογή σας να είστε τολμηροί αντί να είστε συμβατικοί είναι αυτό που σας κάνει τόσο ελκυστικό.

2) Το θάρρος σου σε κάνει να ξεχωρίζεις

Εδώ είναι μια σκέψη από τον μεγάλο φιλόσοφο Σωκράτη:

«Θάρρος είναι να ξέρεις τι δεν πρέπει να φοβάσαι».

Ξέρετε γιατί οι ατρόμητοι άνθρωποι είναι τόσο ενδιαφέροντες; Είναι επειδή δεν αφήνουν τους φόβους τους να τους εμποδίσουν να ρισκάρουν και να δοκιμάσουν νέα πράγματα.

Εάν είστε ένα άτομο που είναι γενναίο και τολμηρό, ξέρετε ότι η τόλμη δεν είναι απλώς μια νοοτροπία. Έχει να κάνει με την ανάληψη δράσης. Δεν ακούτε τις φωνές γύρω σας που λένε γιατί δεν μπορείτε και δεν πρέπει να κάνετε κάτι.

Δεν είστε ο τύπος που υποχωρεί μπροστά σε μια πρόκληση. Στην πραγματικότητα βγαίνεις από τη ζώνη άνεσής σου για να κυνηγήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Και είναι αυτό το θάρρος που σε κάνει τόσο αγαπημένο. Με το να είσαι γενναίος, εμπνέεις θάρρος στους γύρω σου.

3) Η δημιουργικότητά σας είναι συναρπαστική

Η ικανότητά σας να μετατρέπετε τη ζωή σας… σε έργο τέχνης τραβάει την προσοχή των ανθρώπων και τους κάνει να θέλουν να φέρουν τη δική τους δημιουργικότητα επίσης στο προσκήνιο.

Οι εξαιρετικά δημιουργικοί άνθρωποι όπως εσείς είναι πολύ σύνθετοι και μυστηριώδεις. Το ευφάνταστο μυαλό σας είναι πολύπλευρο και εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας με διαφορετικούς τρόπους.

Δεν φοβάστε να αποφύγετε τη συνήθεια ή τη ρουτίνα, επιλέγοντας να σχεδιάσετε τη ζωή σας γύρω από μία δημιουργική διαδικασία, ώστε να μπορείτε να την αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Επιλέγετε να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά, ακόμη και ενόψει της αβεβαιότητας ή της αποτυχίας. Συνδέεστε με τους άλλους ενθαρρύνοντάς τους επίσης να αγκαλιάσουν τον τολμηρό, δημιουργικό εαυτό τους.

4) Η αυτοπεποίθησή σας κάνει τους άλλους να σας εμπιστεύονται περισσότερο

Ολοι γνωρίζουν ότι η αυτοπεποίθηση είναι ιδιαίτερα ελκυστική, αλλά δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να πουν ότι την έχουν μέσα τους.

Εδώ είναι το σημαντικό: Αν είστε ένας από τους λίγους ανθρώπους με πραγματική αυτοπεποίθηση, θα τραβάτε πάντα τη προσοχή επειδή εμπνέετε τους άλλους και κάνετε τα πράγματα να συμβούν.

Η αύρα σας που εμπεριέχει αυτοπεποίθηση είναι μαγνητική, ειδικά για όσους δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τις ανασφάλειές τους. Κάνει τους άλλους να θέλουν να είναι κοντά σας επειδή βλέπουν ότι λάμπετε και δίνετε αξία. Θέλουν να μιμηθούν και να απορροφήσουν τις μοναδικές σας συνήθειες, ώστε να μπορέσουν επίσης να ζήσουν με αυτοπεποίθηση τον δικό τους τρόπο ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις κινήσεις για να αυξήσεις γρήγορα την αυτοπεποίθηση σου (και να πετύχεις γρήγορα τους στόχους σου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =