αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα απλά σημάδια που μαρτυρούν ότι ένα άτομο έχει κρυφούς σκοπούς

Τέσσερα απλά σημάδια που μαρτυρούν ότι ένα άτομο έχει κρυφούς σκοπούς

Είχατε ποτέ την αίσθηση ότι κάποιος δεν είναι απόλυτα ευθύς μαζί σας; Σαν να υπάρχει κάτι που δεν σου λέει;

Είναι πιθανό να έχει μια κρυφή ατζέντα. Και εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για να εντοπίσετε τα σημάδια.

1. Υπερβολικά γλυκιά ομιλία

Συναντήσατε ποτέ κάποιον που να είναι… υπερβολικά καλός; Μιλάμε για το είδος του ατόμου που σας κάνει κομπλιμέντα, γνέφει καταφατικά σε ό,τι λέτε και φαίνεται να συμφωνεί πάντα μαζί σας.

Αν και είναι υπέροχο να συναντάς πραγματικά ευγενικούς ανθρώπους, κάποιος/α που είναι υπερβολικά… γλυκός/α, μπορεί να το κάνει για κάποιο λόγο.

Θα μπορούσαν να σας καλοπιάνουν για να πάρουν κάτι που θέλουν ή για να επηρεάσουν τη γνώμη σας υπέρ τους.

Θυμηθείτε, η γνήσια καλοσύνη είναι αυθόρμητη και φαίνεται αληθινή.

Εάν αισθάνεστε ότι σας σερβίρουν ζάχαρη… με απώτερο σκοπό, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας!

2. Επιλεκτική Μνήμη

Μπορεί να το συναντήσεις ακόμα και με τον/την συγκάτοικο σου: Κάθε φορά που συζητάτε για αγγαρείες ή κοινά έξοδα, κατά κάποιο τρόπο, «ξεχνά» τις προηγούμενες συμφωνίες σας.

Σου ακούγεται οικείο;

Όταν κάποιος σταθερά «ξεχνά» ή θυμάται λάθος πράγματα που δεν τον συμφέρουν, αλλά θυμάται κάθε μικρή λεπτομέρεια που είναι υπέρ του, είναι μια κόκκινη σημαία.

Λες και η μνήμη τους έχει ενσωματωμένο φίλτρο και θυμούνται μόνο αυτά που θέλουν.

Ναι, ένα λάθος μπορούν να το κάνουν όλοι. Αλλά αν κάποιος εφαρμόζει συνεχώς αυτό το σύστημα προβληματίσου. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι μπορεί να υπάρχει μια κρυφή ατζέντα από κάτω.

Έτσι, την επόμενη φορά που κάποιος θα προσπαθήσει να παίξει την κάρτα «Ξέχασα» λίγο πολύ συχνά, μπορεί να είναι καιρός να μιλήσετε ανοιχτά.

3. Είναι πάντα «το θύμα»

Είναι ένας δύσκολος κόσμος εκεί έξω και όλοι αντιμετωπίζουμε το μερίδιο των προβλημάτων μας.

Έχετε συναντήσει όμως ποτέ κάποιον που φαίνεται να είναι πάντα το θύμα, ό,τι κι αν γίνει; Κάθε ιστορία που λένε τους τοποθετεί στο επίκεντρο της… αδικίας και δεν χάνουν ευκαιρία να υποδείξουν πώς τους αδίκησε ο κόσμος

Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά αν κάποιος φορά μονίμως το καπέλο του θύματος, υπάρχει πιθανότητα να το χρησιμοποιήσει για να χειραγωγήσει τους γύρω του.

Μπορεί να αναζητούν συνεχή συμπάθεια, να προσπαθούν να αποφύγουν την ευθύνη ή να προσπαθούν να γείρουν τα πράγματα υπέρ τους, κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται ένοχοι.

4. Η γλώσσα του σώματός τους δείχνει ότι… κάτι δεν πάει καλά

Η επικοινωνία δεν είναι μόνο λόγια. Το σώμα μας συχνά μαρτυρά πολλά, ακόμα και όταν το στόμα μας λέει κάτι άλλο.

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να σας πει ότι είναι ενθουσιασμένος για ένα κοινό project, αλλά η κεκλιμένη στάση του σώματος, η έλλειψη οπτικής επαφής και τα σταυρωμένα χέρια μπορεί να υποδηλώνουν κάτι διαφορετικό.

Όταν τα λόγια κάποιου είναι όλα θετικά, αλλά η γλώσσα του σώματός του μοιάζει περισσότερο με μια… συννεφιασμένη μέρα, εμπιστευτείτε τα σημάδια της καταιγίδας.

Οι φυσικές μας ενδείξεις συχνά προδίδουν τα αληθινά συναισθήματα και τις προθέσεις μας, ειδικά όταν προσπαθούμε να τα κρύψουμε. Εάν παρατηρείτε σταθερά αυτήν την ασυμφωνία μεταξύ αυτού που λέει κάποιος και του τρόπου με τον οποίο αντιδρά σωματικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει κρυφούς σκοπούς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 2 =