αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣύντομα θα μπορείς να αντιδράς με emoji στα email που σου στέλνουν

Σύντομα θα μπορείς να αντιδράς με emoji στα email που σου στέλνουν

Μία… ενδιαφέρουσα λειτουργία θα δούμε στο Gmail από το τέλος του Οκτωβρίου και μετά. Όπως ανακοίνωσε η Google, θα υπάρχει η δυνατότητα απάντησης – αντίδρασης με emoji στην υπηρεσία Gmail, τόσο στη desktop/web έκδοση, όσο και στις αντίστοιχες εφαρμογές για συσκευές Android και iOS.

«Ξεκινώντας από αυτόν τον μήνα, οι προσωπικοί λογαριασμοί Gmail θα δουν το εικονίδιο με την χαμογελαστή φατσούλα κάτω από τα μηνύματα που λαμβάνουν στις mobile εφαρμογές της υπηρεσίας, αλλά και στην έκδοση για desktops. Πατώντας σε αυτό θα βρίσκουν επιλογές από διάφορα emoji που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως απάντηση – αντίδραση. Σε περίπτωση που κάποιος παραλήπτης έχει ήδη αντιδράσει σε email με emoji, τότε θα μπορείς να προσθέσεις και το δικό σου από επάνω» τονίζει η εταιρία.

Τα emails που περιλαμβάνουν αντιδράσεις με emoji θα εμφανίζονται κανονικά και σε άλλες υπηρεσίες, π.χ. Microsoft Outlook, όπου είσαι συνδεδεμένος με λογαριασμό Google. Θα μπορείς να αφαιρέσεις το emoji μετά την αποστολή του email είτε πατώντας γρήγορα το Undo Send (μέσα σε 5-30 δευτερόλεπτα ανάλογα με τον χρόνο που έχεις ορίσει από τις ρυθμίσεις).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =