αρχικηVIRALΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι θα είσαι μόνος (και) τη νέα χρονιά

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι θα είσαι μόνος (και) τη νέα χρονιά

Σε παλαιότερο άρθρο μας, γράφαμε για μια περίεργη συνήθεια του Bill Gates:  O διάσημος δισεκατομμυριούχος περνά μια ή δύο εβδομάδες τον χρόνο, μόνος μέσα σε μια καλύβα στο δάσος. Μια τέτοια εβδομάδα την ονομάζει «Think Week».

Ο Gates φτάνει με ελικόπτερο ή υδροπλάνο στην απομονωμένη καλύβα. Περνά τις ώρες του εκεί, διαβάζοντας μηνύματα από εργαζομένους της Microsoft, τα οποία αφορούν νέες καινοτομίες ή πιθανές επενδύσεις. Το κάνει μάλιστα τόσο έντονα, που φτάνει να διαβάζει ως και 18 ώρες την ημέρα.

Αυτή είναι μια σπουδαία τακτική του Bill Gates. H δουλειά που έκανε κατά τις solo εβδομάδες στο παρελθόν, οδήγησαν την Microsoft στο να δημιουργήσει τον Internet Explorer το 1995. Και άλλα διάσημα projects που είδαμε ανά τα χρόνια. Οι «Think Weeks» του Gates ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’80. Αρχικά, πήγαινε στο σπίτι της γιαγιάς του. Καθώς όμως ο Gates εξέλισσε αυτή την τακτική, δεν άφηνε κανέναν να μπαίνει στην καλύβα που βρισκόταν, για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Κάποιοι το πάνε ένα βήμα παρακάτω. Τώρα θα δεις μερικά σημάδια που δείχνουν ότι θα είσαι μόνος (και) τη νέα χρονιά. Είτε πιστεύεις ότι είσαι κάποιος που είναι προορισμένος να είναι μόνος σε αυτή τη ζωή είτε όχι, δεν έχει μεγάλη σημασία.

1. Προτιμάς να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου παρά με άλλους.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να εκτιμάς τον χρόνο που περνάς μόνος σου. Οι άνθρωποι που προορίζονται να είναι μόνοι σε αυτή τη ζωή, θέλουν να είναι περισσότερο με τον εαυτό τους. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα σαφές σημάδι, είναι καλό σημάδι όταν συνδυάζεται με οποιοδήποτε από τα ακόλουθα σημάδια.

2. Είσαι πολύ επιλεκτικός.

Εάν είστε πολύ επιλεκτικοί, οι πιθανότητες λένε ότι το «σωστό άτομο»… δεν θα βρεθεί. Το να είσαι πολύ επιλεκτικός μπορεί να σε κάνει να μείνεις μόνος μέχρι την… επόμενη ζωή. Αν και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, δεν είναι κάτι που πολλοί είναι πρόθυμοι να το αντιμετωπίσουν.

3. Είσαι ένα πολύ εγωκεντρικό άτομο.

Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να είστε λίγο ανιδιοτελείς, μάλλον θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες. Οι εγωιστές στο τέλος συχνά πληγώνουν τους ανθρώπους γύρω τους. Όταν πρόκειται να είσαι σε μια σχέση, πρέπει να είσαι πρόθυμος να δώσεις- και να λαμβάνεις υπόψη το άλλο άτομο, πάντα.

4. Είσαι πολύ κολλημένος… στους δρόμους σου.

Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε τους τρόπους σας, θα είστε μόνοι για το υπόλοιπο αυτής της ζωής. Πρέπει να είσαι ανοιχτός σε συμβιβασμούς. Ο συμβιβασμός είναι κάτι χωρίς το οποίο δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν όλες οι σχέσεις.

5. Είσαι πολύ συγκεντρωμένος στα όνειρά σου.

Όσο πιο συγκεντρωμένοι είστε στους στόχους και τα όνειρά σας, τόσο λιγότερο χρόνο έχετε για άλλα πράγματα. Το σύμπαν μπορεί να σας επιφυλάσσει κάτι πολύ μεγαλύτερο, αλλά δεν το βλέπετε. Είναι πάντα χρήσιμο να έχεις ποιοτικό χρόνο εκτός δουλειάς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =