αρχικηVIRALΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι ΟΚ στη ζωή σου (ακόμα κι αν λες το αντίθετο)

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι ΟΚ στη ζωή σου (ακόμα κι αν λες το αντίθετο)

Μερικές φορές είμαστε οι τελευταίοι που αποδεχόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ζωή μας. Επιμένουμε να λέμε ότι είμαστε καλά, αλλά υπάρχουν μικρές ενδείξεις που καταλήγουν σε ένα μεγάλο συμπέρασμα: Στην πραγματικότητα δεν είσαι τόσο καλά όσο νομίζεις ότι είσαι. Ποια είναι τα σημάδια; Διαβάστε παρακάτω μερικούς συγκεκριμένους τρόπους για να καταλάβετε ότι δεν είστε καλά.

1. Το μυαλό σας δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε.

Όταν είσαι ξύπνιος, είσαι καλά. Διασκεδάζεις, νιώθεις χαρούμενος. Στη συνέχεια, μόλις το κεφάλι σας ακουμπήσει το μαξιλάρι, είναι σαν να ξυπνά το μυαλό σας, τροφοδοτώντας σας όλη την κακή ενέργεια που καταπνίγατε μέσα στην ημέρα. Δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που είχατε έναν καλό ύπνο.

2. Προκαλείτε δράμα εκεί που δεν πρέπει να υπάρχει.

Είσαι συνήθως πολύ πιο γλυκό άτομο. Αλλά τώρα κάτι έχει αλλάξει. Οι φίλοι και η οικογένειά σας σας αποφεύγουν. Δημιουργείς δράμα και γκρίνια ακόμα και για πράγματα που δεν πρέπει. Σα να σου φταίνε όλα.

3. Είστε πολύ εστιασμένοι στο να είστε «τέλειοι».

Η προσπάθεια βελτίωσης είναι καλό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλεις να είσαι καλύτερος άνθρωπος. Αλλά αν εργάζεστε συνεχώς και τα πράγματα εξακολουθούν να μην είναι αρκετά καλά, μπορεί να έχετε μπει σε ένα mood που τίποτα δεν θα είναι ποτέ αρκετό. Τότε είναι που η τελειομανία οδηγεί σε κατάθλιψη ή άγχος. Θυμήσου και το άρθρο: Οι 3 τύποι των τελειομανών. Μήπως είσαι σε κάποιον από αυτούς;

4. Έχετε ήδη προσπαθήσει να πείσετε τους ανθρώπους ότι… είστε καλά.

Σε ρωτούν. “Είσαι καλά?”, είναι το ερώτημα στα χείλη όλων. Ίσως έχουν παρατηρήσει κάτι που δεν έχετε δει ακόμα. Αλλα εσύ προσπαθείς να τους πείσεις ότι όλα είναι ΟΚ.

5. Είσαι μονίμως εξαντλημένος.

Η κούραση σε έχει στα χέρια της. Και αυτή η εξάντληση δεν μπορεί να σβήσει, ακόμα και όταν κοιμάσαι όλη μέρα. Είστε τόσο κουρασμένοι που δεν μπορείτε καν να συγκεντρώσετε την ενέργεια για να κάνετε τα πράγματα που συνήθως αγαπάτε. Τώρα που ξέρετε ότι δεν είστε καλά, ήρθε η ώρα να ζητήσετε βοήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του»: 5+1 παλιές παροιμίες και πως μπορούν να σου φανούν χρήσιμες στη ζωή σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =