αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτό το σπίτι στη Θεσσαλονίκη πουλήθηκε προς 2.600.000 εκατ. ευρώ – Ποιος το αγόρασε

Αυτό το σπίτι στη Θεσσαλονίκη πουλήθηκε προς 2.600.000 εκατ. ευρώ – Ποιος το αγόρασε

Προς 2,6 εκατ. ευρώ πωλήθηκε σπίτι που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Νίκης στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας το υψηλό κτηματομεσιτικό ενδιαφέρον στην πόλη.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, πρόκειται για διαμέρισμα επιφάνειας άνω των 210 τ.μ. με θέα στο Θερμαϊκό, το οποίο αγοράστηκε από κάτοικο του εξωτερικού έναντι του ποσού των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ, με τη βοήθεια της εταιρείας κτηματομεσιτικών υπηρεσιών Engel & Völkers.

«Η απόφαση της Engel & Völkers Ελλάδος να επεκταθεί με φυσική παρουσία και στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνεται από το ισχυρό αγοραστικό ενδιαφέρον, που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και στη συμπρωτεύουσα, η οποία ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό», υποστήριξε μιλώντας στο newmoney.gr o CEO της εταιρείας, κ. Γιώργος Πετράς.

Όπως τόνισε, η ζήτηση σε περιοχές με εύκολη πρόσβαση, που βρίσκονται κοντά στους νέους σταθμούς του μετρό είναι πολύ μεγαλύτερη, φτάνοντας μέχρι και το 10%.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές εξήγησε ότι υπάρχει μια σταθερότητα με ανοδική τάση, η οποία καταγράφεται σε συγκεκριμένες περιοχές με έντονη ανοικοδόμηση νέων κατασκευών.

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν η Θέρμη, η περιοχή του Βαρδάρη, το ιστορικό κέντρο και οι περιοχές Τούμπας – Καλαμάριας, αλλά και αρκετές νέες κατασκευές στον Εύοσμο όπου οι τιμές φτάνουν σήμερα αισίως τα 1.950 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο ή ακόμη και τις 10.000 ευρώ σε νεοκλασικά κτίρια στην Αριστοτέλους ή τη λεωφόρο Νίκης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 17 =