αρχικηVIRALΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι ένας φίλος σου σε αντιπαθεί «κρυφά»

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι ένας φίλος σου σε αντιπαθεί «κρυφά»

Εάν ένας φίλος σας στέλνει αρνητικά vibes ή φαίνεται κάπως απόμακρος, μπορεί να σημαίνει ότι αυτό το άτομο σας αντιπαθεί; Μπορεί να είναι αλήθεια. Μερικές φορές οι φίλοι δεν είναι αυτό που φαίνονται.

Όταν κάποιος σε αντιπαθεί κρυφά, να ξέρεις αυτό: Στέλνει σήματα. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην λαμβάνετε πάντα το σήμα. Μερικές φορές δείχνουν την απέχθειά τους για εσάς με «αθόρυβους» τρόπους. Ωστόσο, μερικές φορές, είναι προφανή τα συναισθήματα του;. Λοιπόν, πώς μπορείτε να προσδιορίσετε την αλήθεια; Εδώ είναι 5 σημάδια που πρέπει να σε προβληματίσουν.

1. Δεν σου χαμογελά

Αυτό μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, αλλά μπορεί να είναι σημάδι. Θα παρατηρήσετε ότι ένα άτομο μπορεί να χαμογελά σε όλους τους άλλους, αλλά όταν γυρίζει σε εσάς, το χαμόγελο φεύγει. Αυτό είναι μια ξαφνική ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι δείχνουν μια δυσφορία στο πρόσωπό τους.

Μερικές φορές οι άνθρωποι έχουν κακές μέρες, αλλά αν πάντα συνοφρυώνονται προς την κατεύθυνση σου, πιθανότατα δεν τους αρέσεις όσο νόμιζες.

2. Αποκλείεσαι από συνομιλίες

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να μιλήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο σε μια ομάδα ανθρώπων και αυτό το άτομο σας αγνόησε εντελώς;

Μπορεί κάποιος να μιλά σε όλους τους άλλους στην ομάδα, και όταν του κάνεις μια ερώτηση, απλά να σε κοιτάξει και μετά να γυρίσει μακριά. Όταν κάποιος δεν σε συμπαθεί, θα προσποιηθεί ότι δεν υπάρχεις και θα αρνηθεί να σε συμπεριλάβει στις συζητήσεις.

3. Σε κοροϊδεύει

Ένα πράγμα που μπορεί να είναι χειρότερο από το να σε αγνοούν, είναι να σε χλευάζουν. Όταν κάποιος σε αντιπαθεί κρυφά, θα σε κοροϊδεύει. Μπορεί να υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό. Ίσως νιώθουν ότι απειλούνται από εσάς και προσπαθούν να σας ρίξουν κάτω. Ή η παρουσία σας θα μπορούσε να τους εκνευρίζει.

Εάν έχετε έναν φίλο που το κάνει αυτό, είναι πιθανό να σας αντιπαθεί.

4. Περίεργη οπτική επαφή

Εάν ένα άτομο δυσκολεύεται να κάνει οπτική επαφή μαζί σας, τότε μπορεί να μην σας συμπαθεί. Αυτό ισχύει ακόμη και όταν πρόκειται για μέλη της οικογένειας. Από την άλλη πλευρά, μερικοί άνθρωποι κάνουν συνεχόμενη οπτική επαφή που αγγίζει τα όρια της σύγκρουσης. Φαίνεται επιθετικό.

Είτε η έλλειψη είτε η υπερβολική οπτική επαφή μπορεί να είναι πρόβλημα. Ίσως προσποιούνται ότι είναι κάποιος που δεν είναι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι φίλος σας.

5. Βρίσκει δικαιολογίες για να μην συναντηθείτε

Είναι φυσιολογικό να ακυρώνονται πλάνα κάθε τόσο, αλλά όταν κάποιος ακυρώνει συνεχώς, μπορεί να αρχίσετε να αναρωτιέστε αν σας συμπαθεί ή όχι. Μάλλον συμβαίνει το δεύτερο…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − seventeen =