αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε πράγματα τα οποία δεν κάνουν ποτέ δημόσια όσοι νοιάζονται για την καλή εικόνα τους

Πέντε πράγματα τα οποία δεν κάνουν ποτέ δημόσια όσοι νοιάζονται για την καλή εικόνα τους

Οι «ατσαλάκωτοι» άνθρωποι ενεργούν με ευγένεια και τάξη. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τέλειος. Σημαίνει απλώς ότι νοιάζεσαι για την εικόνα σου και κρατάς ανέπαφη την φήμη σου μέσα στο πλήθος.

Υπάρχουν ορισμένες συμπεριφορές και ενέργειες που αποφεύγουν να κάνουν δημόσια όσοι νοιάζονται για την καλή εικόνα τους.

Εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που οι «ατσαλάκωτοι» άνθρωποι ΔΕΝ κάνουν ποτέ δημόσια.

1. Καυγάδες

Έχετε πάει ποτέ στο μπακάλικο ή στο βενζινάδικο και έχετε δει ένα ζευγάρι να μαλώνει δυνατά; Είναι ενοχλητικό και άβολο.

Τους αγνοείς και προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά; Επεμβαίνετε ή ρωτάτε αν είναι ΟΚ; Τους λες να πάνε αλλού να μιλήσουν για τα προβλήματά τους;

Το να βγάζετε… τα άπλυτα σας στη φόρα δημόσια είναι ένα από αυτά τα πράγματα που κανείς δεν σχεδιάζει να κάνει, αλλά μερικές φορές συμβαίνει.

Ωστόσο, για τα αριστοκρατικά και εκλεπτυσμένα άτομα, αυτού του είδους οι αλληλεπιδράσεις δεν είναι κάτι που κάνουν δημόσια.

2. Μουρμουρητό

Δεν μπορούμε όλοι να μιλάμε μωραία όλη την ώρα, αλλά ένα από τα πράγματα που δεν κάνουν ποτέ δημοσίως οι εκλεπτυσμένοι άνθρωποι είναι να μουρμουρίζουν αμήχανα.

Καλύτερα να μην πεις τίποτα από το να μουρμουρίζεις. Δεν δημιουργεί καλή εντύπωση. Και σίγουρα κάνει τα πράγματα πιο ασαφή.

3. Γέλιο με κακά αστεία

Τι κάνετε όταν κάποιος σας λέει ένα πραγματικά προσβλητικό αστείο;

Η σωστή απάντηση είναι: Τίποτα.

Η ατυχής αλήθεια για πολλούς ανθρώπους, ωστόσο, είναι να γελάνε αμήχανα ή ακόμα και να γελάτε πλήρως με την ελπίδα ότι η προσποίηση ότι βρίσκετε κάτι αστείο θα σας κάνει δημοφιλείς ή θα σας οδηγήσει στην αποδοχή.

Οι κλασάτοι άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό. Θα γελάσουν αν ένα αστείο είναι αστείο, σίγουρα. Αλλά δεν γελούν με ανόητες άγευστες ατάκες μόνο και μόνο για να λάβουν αποδοχή.

4. Αναζήτηση προσοχής

Η αναζήτηση της προσοχής φαίνεται να είναι συχνό στην εποχής μας.

Δεν είναι μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι σαν οι άνθρωποι απλώς να θέλουν να γίνουν αντιληπτοί και να τους δουν όλοι.

Οι κλασάτοι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτό. Φορούν αυτό που θέλουν και νιώθουν καλά, αλλά ποτέ δεν κάνουν μια επιλογή ρούχου μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή…

Ποτέ δεν οδηγούν στο δρόμο με δυνατά μπάσα μόνο και μόνο για να γυρίσουν το κεφάλι οι άλλοι. Το θεωρούν χαζό. Και είναι.

5. Κοιτάς κάτω όταν κάποιος κάνει οπτική επαφή μαζί σου;

Τελευταίο και πολύ σημαντικό στη λίστα: Δεν κοιτούν κάτω όταν κάποιος κάνει οπτική επαφή μαζί τους.

Αυτό γίνεται συχνά όταν κάποιος αισθάνεται ανασφάλεια ή υποσυνείδητα ντρέπεται. Συχνά είναι σημάδι υποταγής.

Οι κλασάτοι άνθρωποι συναντούν το βλέμμα κάποιου που τους κοιτάζει. Αν γίνει άβολο ή βαρετό, κοιτάζουν μακριά. Δεν κοιτούν κάτω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − five =