αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε απλά σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πιο χαρισματικό άτομο από ότι νομίζεις

Πέντε απλά σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πιο χαρισματικό άτομο από ότι νομίζεις

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν είστε χαρισματικοί; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω, σε 5 ενδεικτικά σημάδια που δείχνουν ότι έχετε όντως μαγνητική προσωπικότητα, ακόμα κι αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα.

Παρατηρήστε ποια από αυτά βλέπετε στον εαυτό σας. Ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε την εσωτερική σας γοητεία και ετοιμαστείτε να την απελευθερώσετε την επόμενη φορά που θα μπείτε σε ένα δωμάτιο!

1) Οι άνθρωποι βασίζονται σε κάθε σας λέξη

Όταν μιλάτε, παρατηρείτε ότι ο κόσμος κάθεται και προσέχει τι λέτε. Φαίνονται αφοσιωμένοι και ενδιαφέρονται, ίσως ακόμη και να γοητεύονται από την ικανότητα αφήγησης σας, τις πνευματώδεις παρατηρήσεις και τις συναρπαστικές συζητήσεις σας.

Έχετε τη δύναμη να τους αφήσετε να κρέμονται από κάθε λέξη…

2) Οι άγνωστοι δεν μπορούν να αντισταθούν στο να ξεκινήσουν συζητήσεις μαζί σου

Βρίσκεστε συχνά να ξεκινάτε συζητήσεις με αγνώστους ενώ περιμένετε στην ουρά στο σούπερ μάρκετ ή κάθεστε σε ένα γεμάτο λεωφορείο;

Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι ακόμη και άτομα που δεν γνωρίζετε παρασύρονται από τη θετική σας ενέργεια, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βρείτε νέες επαφές στα πιο απροσδόκητα μέρη.

3) Κατέχετε την τέχνη της αφήγησης

Έχετε μια έμφυτη ικανότητα να αιχμαλωτίζετε τους άλλους με συναρπαστικές ιστορίες. Θα μπορούσε να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια, ένα ξεκαρδιστικό ατύχημα ή ένα ανέκδοτο.

Όποια κι αν είναι η ιστορία σας, ξέρετε πώς να την ξετυλίγετε με τρόπο που να κρατά τους πάντες γαντζωμένους και να θέλουν περισσότερα.

4) Προσαρμόζεσαι αβίαστα σε διαφορετικές κοινωνικές καταστάσεις

Αισθάνεστε τόσο άνετα σε μια επαγγελματική εκδήλωση όσο σε μια περιστασιακή συγκέντρωση φίλων; Το φυσικό σας χάρισμα θα διευκολύνει την προσαρμογή και την ανάμειξή σας σε διαφορετικά κοινωνικά περιβάλλοντα και σενάρια.

Είστε σαν ένας κοινωνικός χαμαιλέοντας… που τους κάνει όλους να νιώθουν άνετα στην παρουσία του, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους στο δωμάτιο.

Είτε είναι CEO είτε τα παιδιά των καλύτερων φίλων σας, όλοι γοητεύονται πάντα από την παρουσία σας.

5) Οι άνθρωποι ζητούν τη συμβουλή και την καθοδήγησή σας

Το φυσικό σας χάρισμα σας κάνει μαγνήτη για όσους αναζητούν λίγη σοφία και διορατικότητα.

Φίλοι, οικογένεια και συνάδελφοι έρχονται σε εσάς ζητώντας συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της ζωής. Ανεξάρτητα από το θέμα, πάντα βρίσκετε έναν τρόπο να κάνετε μια περίπλοκη κατάσταση επιλύσιμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι όταν ΔΕΝ είναι στη δουλειά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − three =