αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις «αθώες» φράσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που σε ζηλεύουν. Έτσι θα τους εντοπίσεις

Τέσσερις «αθώες» φράσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που σε ζηλεύουν. Έτσι θα τους εντοπίσεις

Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι λένε την αλήθεια για το πώς αισθάνονται. Αλλά δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει πάντα. Οι ζηλιάρηδες συνήθως λένε πράγματα που δεν εννοούν.

Υπάρχουν αξιοσημείωτα παραδείγματα ζήλιας στους ανθρώπους γύρω μας, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας, των φίλων και των συντρόφων μας. Και όλοι μας έχουμε ζηλέψει για κάτι στη ζωή μας και έχουμε ενεργήσει με τρόπους που τώρα μετανιώνουμε.

Οι ζηλιάρηδες χρησιμοποιούν φράσεις με κρυφά νοήματα. Αυτό είναι συχνά δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί. Αλλά αν είσαι λίγο πιο προσεκτικός, μπορείς να τα καταφέρεις. Εδώ είναι 4 «αθώες» φράσεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι που σε ζηλεύουν. Έτσι θα τους εντοπίσεις.

1. «Είσαι πολύ τυχερός»

Σε μερικούς, μάλλον αυτό ακούγεται ωραίο. Αλλά, βλέπετε, οι ζηλιάρηδες χρησιμοποιούν αυτή τη φράση συχνά όταν έχετε καταφέρει κάτι ουσιαστικό στη ζωή σας.

Είστε περήφανοι για τη δουλειά και την αφοσίωσή σας, αλλά δεν νιώθουν το ίδιο. Αυτό που πραγματικά λέει ο ζηλιάρης, όταν χρησιμοποιεί αυτή τη φράση, είναι ότι η τύχη είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχετε αυτά τα θετικά επιτεύγματα. Δεν σας δίνουν κανένα credit για την επιτυχία σας.

2. «Ωραία μπλούζα»

Πιστεύεις ότι πιστεύουν ότι το ρούχο σου είναι τόσο υπέροχο; Μερικοί άνθρωποι πραγματικά εννοούν αυτό που λένε, και απλώς σας λένε την αλήθεια. Άλλοι άνθρωποι, εκείνοι που επιθυμούν να έχουν ένα ή περισσότερα από τα χαρακτηριστικά σας, λένε πράγματα που δεν εννοούν.

Είναι οι ζηλιάρηδες που χρησιμοποιούν φράσεις για να καλύψουν τα αρνητικά τους συναισθήματα για τα δώρα ή τα υπάρχοντά σας. Αυτό μπορεί να είναι η φυσική σας ομορφιά, τα ρούχα σας ή τα μαλλιά σας. Είναι πιο αισθητό όταν κάποιος σας κάνει συνεχώς κομπλιμέντα. Αυτή η υπερβολή σημαίνει ότι προσπαθούν σκληρά να μην είναι… θυμωμένοι μαζί σας επειδή απλά έχετε ωραία πράγματα.

3. «Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα! Αλλά τι γίνεται αν δεν λειτουργεί;»

Πριν καν δοκιμάσετε κάτι νέο, ένας ζηλιάρης φυτεύει ήδη σπόρους… αμφιβολίας στο μυαλό σας. Υποβαθμίζουν τους στόχους σας και ρίχνουν αρνητικά σενάρια στο τραπέζι. Σας κάνουν να αγχώνεστε για πράγματα για τα οποία ήσασταν σίγουροι προηγουμένως.

Αυτές οι δηλώσεις είναι πολύ πειστικές, επομένως φαίνεται ότι εκείνοι ανησυχούν για τα σχέδιά σας. Στην πραγματικότητα, θέλουν να ξεχάσετε αυτό που σχεδιάζετε επειδή ξέρουν ότι πιθανότατα θα είναι μία μεγάλη επιτυχία.

4. «Είμαι τόσο περήφανος που πήρες αυτή τη δουλειά, αλλά να θυμάσαι, εγώ σου είπα για αυτή»

Ποτέ θα πάρετε πλήρως τα εύσημα για τα επιτεύγματά σας, όταν πρόκειται για έναν ζηλιάρη. Αν βρεις μια νέα δουλειά ή αν παντρευτείς, σε κάθε περίπτωση, ένας ζηλιάρης άνθρωπος θα επιμείνει ότι έπαιξε ρόλο σε αυτά τα καλά πράγματα.

Κάπως έτσι, σας παρουσίασαν ένα σημαντικό πρόσωπο, σας μίλησαν για ένα ιδιαίτερο γεγονός ή ήταν αυτοί που σας έφεραν σε θέση επιτυχίας. Όταν πετυχαίνεις έναν στόχο ή πραγματοποιείς ένα όνειρο, το άτομο που ζηλεύει λέει ότι οφείλεται σε αυτόν. Είναι πάντα υπεύθυνοι για τα καλά πράγματα που σου συμβαίνουν… ή έτσι θέλουν να πιστεύεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε απλά σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πιο χαρισματικό άτομο από ότι νομίζεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 4 =