αρχικηVIRALΠέντε αθόρυβοι τρόποι με τους οποίους κάποιοι άνθρωποι «ρουφάνε» την ενέργεια σου

Πέντε αθόρυβοι τρόποι με τους οποίους κάποιοι άνθρωποι «ρουφάνε» την ενέργεια σου

Εχετε ακούσει ποτέ για τα ”ενεργειακά βαμπίρ”; Αυτά τα άτομα μπορούν να σα ρουφήξουν όλη την ενέργεια.

Γενικά μετά τις αλληλεπιδράσεις μαζί τους νιώθετε εξαντλημένοι. Το περίεργο είναι ότι πιθανότατα δεν παρατηρείτε καν πόσο κουραστικό είναι να είναι γύρω σας.

Συχνά, αυτοί οι τύποι ατόμων είναι ελκυστικοί. Σκέφτονται τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες για να σας παρασύρουν.

Αλλά η διατήρηση σχέσεων με άτομα που σας εξαντλούν την ενέργεια μπορεί να έχει απίστευτα αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή σας.

Εδώ είναι 5 αθόρυβοι τρόποι με τους οποίους κάποιοι άνθρωποι «ρουφάνε» την ενέργεια σου. Τσεκάρετε τους, κάντε μια λίστα και προστατέψτε τον εαυτό σας…

1. Ακινητοποίηση

Όταν επηρεάζεστε από ένα τοξικό άτομο όπως αυτό, μπορεί να αισθάνεστε… ακινητοποιημένοι. Αυτό σημαίνει ότι, για λίγο, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε από τα συναισθήματα που προκαλούνται από την παρουσία τους.

Αυτά τα περίεργα συναισθήματα είναι παρόμοια με συμπτώματα άγχους, συμπεριλαμβανομένου του να μην μπορείς να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν, να αισθάνεσαι παγωμένος ή να αντιμετωπίζεις σωματικά προβλήματα. Η ακινητοποίηση μπορεί να σας αφήσει με τις παλάμες σας ιδρωμένες, γρήγορους παλμούς και ναυτία.

2. Ανταγωνισμός

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν τα ενεργειακά βαμπίρ. Θα προσπαθούν πάντα να τα καταφέρουν καλύτερα από κάποιον που μόλις πέτυχε κάτι.

Δεν νιώθουν εντάξει αν έχετε κερδίσει κάτι ή να ολοκληρώσετε μια δύσκολη αποστολή. Ένα συναισθηματικό βαμπίρ πρέπει να τα πάει καλύτερα από εσάς. Είναι ένας τρόπος να σε κρατήσουν σε χαμηλότερο επίπεδο, ώστε να νιώθουν ανώτεροι.

3. Αποπροσανατολισμός

Το συναισθηματικό βαμπίρ μπορεί να σας αφήσει αποπροσανατολισμένο μετά από μία συνάντηση μαζί του. Αυτός ο τύπος ‘αποστράγγισης’ αναγνωρίζεται από χειριστικά μοτίβα ομιλίας. Φαίνεται πάντα σαν να λένε κάτι πολύ σημαντικό.

Στην πραγματικότητα, υφαίνουν έναν ιστό για να σας μπερδέψουν, αφήνοντάς σας με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Η πραγματική δύναμη πίσω από αυτό είναι η ικανότητα να σας πείσει ότι η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως νομίζετε.

4. Κριτική

Μην ρωτήσετε ποτέ έναν τοξικό άνθρωπο τι πιστεύει για το τελευταίο σας άρθρο ή παρουσίαση στη δουλειά ή μια επιλογή που κάνατε στη ζωή σας. Πάντα θα βρίσκουν κάτι λάθος σε αυτό. Και γιατί, ίσως ρωτήσετε. Λοιπόν, δεν είναι εντάξει για αυτούς αν κάνετε κάτι εντυπωσιακό μόνοι σας. Δεν θα είναι ποτέ εντάξει και μάλλον σπάνια θα ακούσετε τις λέξεις: «Μπράβο».

5. Παραπονιούνται για όλα

Οι άνθρωποι αυτοί… λατρεύουν να παραπονιούνται. Παράπονα, παράπονα, παράπονα.

Αυτός ο καφές είναι χάλια.

Αυτή η κίνηση είναι βαρετή.

Ο ήλιος είναι πολύ καυτός.

Άνθρωποι που βλέπουν μόνο τις αρνητικές πτυχές στη ζωή και δεν μπορούν ποτέ να χαλαρώσουν, χωρίς να μεταδίδουν σε όλους τους γύρω τους τη δυσαρέσκειά τους. Ναι, η αρνητικότητα είναι μεταδοτική.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + thirteen =