αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ CEO του κολοσσού Verizon εξηγεί το μυστικό της ηγεσίας του: Μιλάω με 30 συγκεκριμένους ανθρώπους στο τηλέφωνο κάθε εβδομάδα

Ο CEO του κολοσσού Verizon εξηγεί το μυστικό της ηγεσίας του: Μιλάω με 30 συγκεκριμένους ανθρώπους στο τηλέφωνο κάθε εβδομάδα

Δεν χρειάζονται δώρα ή πάρτι στο γραφείο. Μπορείτε να παρακινήσετε τους άλλους στη δουλειά απλά σηκώνοντας το τηλέφωνο, σύμφωνα με τον CEO της Verizon Communications, Hans Vestberg.

«Εχω σημειωμένα 30 ονόματα. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά, που πρέπει να γνωρίζω στη Verizon, εσωτερικούς ή εξωτερικούς», είπε ο Vestberg, 58 ετών, στο Fast Company Innovation Festival 2023. Μιλάει με τον καθένα από αυτούς τους ανθρώπους «μία φορά την εβδομάδα», πρόσθεσε.

Τριάντα τηλεφωνήματα την εβδομάδα μπορεί να ακούγονται πολλά, αλλά η χειρονομία ενισχύει τις σχέσεις του στο χώρο εργασίας και τον βοηθά να παίρνει «110%» της προσπάθειας από το προσωπικό του, είπε ο Vestberg. Τον βοηθά να «σπάσει το φράγμα» μεταξύ του ίδιου και των συναδέλφων του, ειδικά εκείνων που προέρχονται από «διαφορετικό υπόβαθρο, είναι γεννημένοι σε άλλη χώρα ή είναι διαφορετικής εθνότητας».

Στις κλήσεις, ο Vestberg συγχαίρει το άτομο για κάθε καλή δουλειά που έχει κάνει και κάνει απλές ερωτήσεις όπως “Πώς είσαι σήμερα;” και “Πάνω σε τι δουλεύεις αυτή την εβδομάδα;”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =