αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook σου επιτρέπει πλέον να έχεις πολλαπλά προφίλ με τον ίδιο λογαριασμό

Το Facebook σου επιτρέπει πλέον να έχεις πολλαπλά προφίλ με τον ίδιο λογαριασμό

Μία λειτουργία που θα αρέσει σε αρκετούς χρήστες λάνσαρε το Facebook. Όπως ανακοίνωσε η Meta, η πλατφόρμα φέρνει για πρώτη φορά την δυνατότητα δημιουργίας έως 4 προσωπικών προφίλ από τον ίδιο χρήστη. Με τον ίδιο λογαριασμό.

Η Meta θα επιτρέπει να προσθέσεις έως 4 διαφορετικά usernames κάτω από τον κύριο λογαριασμό σου στο κοινωνικό δίκτυο, τα οποία θα μπορείς να εναλλάσσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό log in ή log out από τα άλλα προφίλ που διαθέτεις.

Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν ξεχωριστά προφίλ για τις διαφορετικές δραστηριότητες τους, όπως για παράδειγμα για την εργασία τους ή για κάποιο χόμπι που τους ενδιαφέρει, χωρίς να φορτώνουν με όλες αυτές τις πληροφορίες τον κύριο λογαριασμό τους.

«Είτε είστε παλιός χρήστης του Facebook, είτε το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι θα θέλετε να κρατήσετε διαχωρισμένες τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σας ή να διατηρήσετε ένα προφίλ για κάποιο από τα ενδιαφέροντα σας που ενδεχομένως δεν αφορά τους φίλους σας. Με την δημιουργία πολλαπλών προσωπικών προφίλ θα μπορείτε να οργανώνετε ευκολότερα το περιεχόμενο που μοιράζεστε, αλλά και το περιεχόμενο που βλέπετε σε κάθε διαφορετική πτυχή της ζωής σας» αναφέρει η εταιρία.

Σε αυτό το πρώτο λανσάρισμα δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς τα δευτερεύοντα προφίλ για τα Facebook Dating, Marketplace, Professional Mode και το σύστημα πληρωμών, ενώ η αποστολή μηνυμάτων θα γίνεται μόνο μέσα από την κύρια εφαρμογή του Facebook και την web έκδοση της. Αργότερα θα ανοίξει η υποστήριξη των δευτερευόντων προφίλ και στο Facebook Messenger. Σημειώστε, επίσης, ότι δικαίωμα στην δημιουργία νέων προφίλ θα έχουν μόνο οι ενήλικες χρήστες.

Η νέα λειτουργία θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =