αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ τρόπος του Mark Zuckerberg για να ξεχνιέται από τη δουλειά. Μια τακτική που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας

Ο τρόπος του Mark Zuckerberg για να ξεχνιέται από τη δουλειά. Μια τακτική που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας

«Ξυπνάω το πρωί, κοιτάζω το κινητό μου, έχω άπειρα μηνύματα με πράγματα που συμβαίνουν και συνήθως δεν είναι καλά. Ο κόσμος κρατά τα καλά για να μου τα πει από κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zukerberg.

«Είναι επομένως σαν να ξυπνάς και να δέχεσαι γροθιά στο στομάχι, οπότε λες εντάξει, τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθώ να μπορέσω να είμαι παραγωγικός και όχι τόσο αγχωμένος γι’ αυτό», τόνισε στο podcast «The Joe Rogan Experience».

Ολο αυτό το σκηνικό τον έκανε να αλλάξει την πρωινή ρουτίνα του. «Παλιά, έτρεχα πολύ, αλλά το πρόβλημα με το τρέξιμο είναι ότι μπορείς να σκεφτείς πολύ», τόνισε ο ίδιος.

Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος λέει ότι του αρέσουν οι ασκήσεις «που απαιτούν πλήρη εστίαση» για να απομακρύνει το μυαλό του από τη δουλειά.

Ενώ παλιότερα ο Mark είχε μιλήσει επανειλημμένως για το πάθος του με το σερφ και το foil, ένα άλλο θαλάσσιο σπορ, τώρα μιλώντας στο podcast είπε ότι έχει στραφεί στο MMA.

Mark Zuckerberg takes up MMA training: 'This nerd is a silent killer'

«Τι είναι ταυτόχρονα μία έντονη σωματική αλλά και πνευματική δραστηριότητα, κατά την οποία δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τίποτα άλλο; Το ΜΜΑ είναι το τέλειο σπορ, διότι εάν σταματήσεις να δίνεις προσοχή για ένα δευτερόλεπτο, τότε θα καταλήξεις στο έδαφος», δήλωσε ο ίδιος.

Ο CEO της Meta τόνισε μεταξύ άλλων ότι ιδίως αφότου η εταιρεία διογκώθηκε σε τέτοιο βαθμό, του φαίνεται πλέον εξαιρετικά σημαντικό να βάζει τη γυμναστική στην πρωινή του ρουτίνα.

Φυσικά μπορεί ο καθένας να πράξει κάτι ανάλογο, και να βάλει μια τέτοια δραστηριότητα στην ρουτίνα του. Ακόμα κι αν δεν είναι το… σκληρό σπορ που επέλεξε ο ιδρυτής του Facebook.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − three =