αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «κανόνας του 9» που σε βοηθά να μείνεις συγκεντρωμένος: Μια πετυχημένη ιδρύτρια αναλύει

Ο «κανόνας του 9» που σε βοηθά να μείνεις συγκεντρωμένος: Μια πετυχημένη ιδρύτρια αναλύει

H Whitney Wolfe (φωτο) αποφάσισε… να μην παίξει με τους παραδοσιακούς κανόνες. Δημιούργησε την πλατφόρμα Bubble. Πρόκειται για μια πλατφόρμα γνωριμιών, όπου όμως οι γυναίκες κάνουν την πρώτη κίνηση. Στόχος της, όπως έχει πει είναι να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά και να τους κάνει να νιώσουν καλύτερα.

Σε συνέντευξη της στο αμερικανικό Entrepreneur.com, αποκάλυψε τον περίεργο τρόπο με τον οποίο μένει συγκεντρωμένη. Συγκεκριμένα, εφαρμόζει τον «κανόνα του 9».

«Κάνω στον εαυτό μου τον ‘κανόνα του 9’. Θα έχει σημασία κάτι σε 9 λεπτά, 9 ώρες, 9 ημέρες, 9 εβδομάδες, 9 μήνες, 9 χρόνια; Αν θα έχει σημασία σε όλο αυτό το διάστημα, τότε δώσε του σημασία», σημειώνει η επιχειρηματίας.

Και συμπληρώνει: «Αν δεν έχει σημασία σε 9 λεπτά, 9 ημέρες, 9 εβδομάδες, 9 μήνες από σήμερα, τότε μην του δώσεις σημασία. Πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατοληστείς από τον θόρυβο και από πράγματα που μπορούν να μας βγάλουν εκτός πορείας».

Όπως εξηγεί, ο «κανόνας των 9» την κράτησε συγκεντρωμένη στην πορεία της και σε πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία. Μήπως να το δοκιμάσεις και εσύ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =