αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ δισεκατομμυριούχος Jack Ma επιστρέφει με νέα startup

Ο δισεκατομμυριούχος Jack Ma επιστρέφει με νέα startup

Ο ίδιος ξεκίνησε από πολύ χαμηλά. Γεννήθηκε σε μια φτωχή οικογένεια στην Κίνα και κατάφερε μέσα από πολλές δυσκολίες να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία. Κάνοντας τολμηρές κινήσεις και εφαρμόζοντας το πλάνο του, ίδρυσε τον σημερινό «γίγαντα» Alibaba. Μιλάμε φυσικά για τον Jack Ma.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει αποχωρήσει από την εταιρία. Και οι γενικότερες δημόσιες εμφανίσεις του είναι λιγοστές. Δεν είναι τυχαίοι ότι κατά καιρούς πολλοί αναρωτιούνται που έχει «εξαφανιστεί» ο Jack Ma.

Τώρα επιστρέφει στην επιχειρηματική σκηνή. Με μια startup, το όνομα της οποίας στα αγγλικά μεταφράζεται σε «Hangzhou Ma’s Kitchen Food».

Σύμφωνα με τα κινεζικά δημόσια αρχεία, η εταιρεία ιδρύθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Hangzhou, τη γενέτειρα του Μα στην ανατολική Κίνα που χρησιμεύει επίσης ως βάση για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον τεχνολογικό γίγαντα Alibaba.

Το νέο εγχείρημα θα επικεντρωθεί στην πώληση προσυσκευασμένων τροφίμων, τις εισαγωγές και τις εξαγωγές και την πώληση «βρώσιμων αγροτικών προϊόντων», σύμφωνα με το National Enterprise Credit Information Publicity System της Κίνας, ένα εταιρικό μητρώο που διοικείται από την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η «Ma’s Kitchen» έχει εγγεγραμμένο κεφάλαιο 10 εκατομμυρίων γιουάν (1,4 εκατομμύρια δολάρια).

Η Qichacha, πάροχος εταιρικών δεδομένων στην Κίνα, αναφέρει ότι η επιχείρηση ανήκει εξ ολοκλήρου σε μια οντότητα με την επωνυμία Hangzhou Dajingtou No. 22 Arts and Culture, της οποίας ο Jack Ma έχει το 99,9%.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 11 =