αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι πρέπει να κάνεις στα 20 σου, στα 30, στα 40, στα 50, στα 65»: Η συμβουλή του Jack Ma που ξεκίνησε από το μηδέν και έγινε δισεκατομμυριούχος

«Τι πρέπει να κάνεις στα 20 σου, στα 30, στα 40, στα 50, στα 65»: Η συμβουλή του Jack Ma που ξεκίνησε από το μηδέν και έγινε δισεκατομμυριούχος

Ο ίδιος ξεκίνησε από πολύ χαμηλά. Γεννήθηκε σε μια φτωχή οικογένεια στην Κίνα και κατάφερε μέσα από πολλές δυσκολίες να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία. Κάνοντας τολμηρές κινήσεις και εφαρμόζοντας το πλάνο του, ίδρυσε τον σημερινό «γίγαντα» Alibaba. Μιλάμε φυσικά για τον Jack Ma.

Κατάφερε να αποκτήσει πολλά χρήματα και να γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο. Μέσα από όλη αυτή τη διαδρομή, έχει καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα. Στο παρακάτω βίντεο που διαρκεί περίπου 2 λεπτά, εξηγεί το πως πρέπει να κινηθεί ένας άνθρωπος, σε κάθε 10ετία της ζωής του. Είναι απολαυστικός και πολύ σύντομα δίνει τις συμβουλές του.

Όσο για τους νέους ανθρώπους; Τους δίνει την παρακάτω συμβουλή.

«Κάντε λάθη. Μην ανησυχείτε. Θα πέσετε, θα σηκωθείτε, θα πέσετε, θα σηκωθείτε. Διασκεδάστε το. Είστε 25 χρονών», σημειώνει ο Jack Ma.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =