αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ άστεγος που έγινε δισεκατομμυριούχος εξηγεί: Αυτή είναι η Νο1 συμβουλή που δίνω σε όσους θέλουν να πετύχουν

Ο άστεγος που έγινε δισεκατομμυριούχος εξηγεί: Αυτή είναι η Νο1 συμβουλή που δίνω σε όσους θέλουν να πετύχουν

Για τον John Paul DeJoria έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για τον 79χρονο σήμερα επιχειρηματία και δισεκατομμυριούχο. Κάποτε ο ίδιος ήταν άστεγος και μάζευε άδεια δοχεία έτσι ώστε να τα πουλήσει και να μπορέσει να ζήσει. Σήμερα, έχει μια περιουσία που αγγίζει τα 3 δισ. δολάρια.

Έφτασε στην απόλυτη επιτυχία, δημιουργώντας δύο projects: Την Paul Mitchell, μια εταιρία που σχετίζεται με προϊόντα περιποίησης των μαλλιών. Και την γνωστή τεκίλα Patron. Εδώ μπορείς να θυμηθείς και 4 μαθήματα από τον άστεγο που έγινε δισεκατομμυριούχος, τα οποία θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία.

Τώρα μίλησε στο CNBC και παρέθεσε την Νο1 συμβουλή του για όποιον ή όποια θέλει να φτάσει στην επιτυχία στις επιχειρήσεις και όχι μόνο. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τις πολλές απορρίψεις που θα έρθουν στην πορεία.

«Να είστε έτοιμοι για πολλή απόρριψη», λέει ο DeJoria στο CNBC. «Αν είσαι προετοιμασμένος και ξέρεις ότι θα δεχτείς πολλή απόρριψη, τότε δεν πρόκειται να σε επηρεάσει. Δεν πρόκειται να σας βλάψει. Μπορείτε να μάθετε από αυτή».

Ο DeJoria, ο συνιδρυτής της επωνυμίας προϊόντων μαλλιών Paul Mitchell και της εταιρείας τεκίλα Patrón Spirits, λέει ότι αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να δώσει σε κάποιον που θέλει να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση. Είναι επίσης ένα μάθημα που έμαθε με τον δύσκολο τρόπο.

Πολύ πριν ο 79χρονος επιχειρηματίας φτάσει να έχει μία καθαρή περιουσία 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δούλεψε σε μια σειρά από δύσκολες δουλειές πωλήσεων, πουλώντας προϊόντα όπως εγκυκλοπαίδειες και σαμπουάν από πόρτα σε πόρτα, ενώ ζούσε στο αυτοκίνητό του.

«Χτυπάς πολλές πόρτες. Ο κόσμος δεν θα σας αφήσει να μπείτε», λέει ο DeJoria. Αυτές οι δουλειές του έμαθαν πώς να αντιμετωπίζει την απόρριψη χωρίς να την αφήνει να τον ενοχλεί.

Σε παλαιότερη δήλωση του, ο ίδιος έχει πει: «Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η απόρριψη. Όποια επιχείρηση ξεκινήσετε, να είστε έτοιμοι για αυτήν. Η διαφορά μεταξύ επιτυχημένων και αποτυχημένων ανθρώπων είναι ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάνουν όλα όσα δεν θέλουν να κάνουν οι αποτυχημένοι. Όταν σου κλείσουν 10 πόρτες στη μούρη, πήγαινε στην πόρτα νούμερο 11».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 13 =