αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτην Ελλάδα βρίσκεται ο άστεγος που έγινε δισεκατομμυριούχος (ΦΩΤΟ)

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο άστεγος που έγινε δισεκατομμυριούχος (ΦΩΤΟ)

Για τον John Paul DeJoria έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για τον 79χρονο σήμερα επιχειρηματία και δισεκατομμυριούχο. Κάποτε ο ίδιος ήταν άστεγος και μάζευε άδεια δοχεία έτσι ώστε να τα πουλήσει και να μπορέσει να ζήσει. Σήμερα, έχει μια περιουσία που αγγίζει τα 3 δισ. δολάρια.

Έφτασε στην απόλυτη επιτυχία, δημιουργώντας δύο projects: Την Paul Mitchell, μια εταιρία που σχετίζεται με προϊόντα περιποίησης των μαλλιών. Και την γνωστή τεκίλα Patron. Εδώ μπορείς να θυμηθείς και 4 μαθήματα από τον άστεγο που έγινε δισεκατομμυριούχος, τα οποία θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία.

Αυτή την περίοδο ο επιχειρηματίας είναι στην Ελλάδα- ο ίδιος έχει μάλιστα ελληνικές ρίζες. Πριν μερικές ημέρες έφτασε στην Καβάλα, μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Pierce Brosnan.

Στη συνέχεια ο Pierce Brosnan επιβιβάστηκε στην πολυτελή θαλαμηγό του κροίσου με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου. Μάλιστα χτες, αναρτήθηκε στο Instagram μία φωτογραφία που δείχνει τους δύο άντρες και άλλα άτομα της παρέας τους στην Πάτμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =