αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέες χρεώσεις ξεκινά να εφαρμόζει το e-shop του Σκλαβενίτη

Νέες χρεώσεις ξεκινά να εφαρμόζει το e-shop του Σκλαβενίτη

Η αλυσίδα Σκλαβενίτης, ο μεγαλύτερος λιανέμπορος της χώρας τόσο στο φυσικό, όσο και στο e-grocery κανάλι, άνοιξε από χθες Δευτέρα 3 Ιουλίου, τον χορό των νέων χρεώσεων στις online παραδόσεις των σούπερ μάρκετ.

Όπως μεταδίδει το Euro2day.gr, πλέον για αγορές έως 30 ευρώ από το eMarket, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Σκλαβενίτης, η χρέωση είναι 5 ευρώ, για αγορές από 30 ευρώ έως 100 ευρώ η χρέωση είναι στα 2,5 ευρώ, ενώ δωρεάν, δηλαδή χωρίς χρέωση αποστολής, είναι οι αγορές από 100 ευρώ και άνω.

Η αξία του μέσου ηλεκτρονικού καλαθιού των σούπερ μάρκετ κυμαίνεται στα 77 ευρώ (πηγή: Convert Group), όταν η αξία του μέσου καλαθιού στο φυσικό δίκτυο είναι στα 20 ευρώ. Πριν από αυτή την αλλαγή στις χρεώσεις των ηλεκτρονικών παραδόσεων από τη Σκλαβενίτης η αποστολή των παραγγελιών από το eshop της αλυσίδας ήταν δωρεάν για αγορές από 30 ευρώ και άνω ενώ υπήρχε χρέωση από 2 ευρώ έως 6 ευρώ, η οποία υπολογίζονταν βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το κέντρο διανομής έως τον τόπο παράδοσης για αγορές κάτω των 30 ευρώ. Πλέον η χιλιομετρική απόσταση καταργήθηκε και η υπηρεσία της αποστολής χρεώνεται με βάση το ύψος της παραγγελίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =