αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Google Messages web app υποστηρίζει πλέον direct reply

Το Google Messages web app υποστηρίζει πλέον direct reply

Η διαδικτυακή εφαρμογή Google Messages τώρα υποστηρίζει direct reply.

Τα Google Messages στο web σπάνια ενημερώνονται, αλλά μια πρόσφατη προσθήκη σας επιτρέπει να απαντάτε απευθείας σε συνομιλίες RCS όπως μπορείτε στο Android.

Στο παρελθόν, περνώντας το ποντίκι πάνω από μια συνομιλία RCS στο messages.google.com/web σας επέτρεπε να αντιγράψετε κείμενο και να διαγράψετε, καθώς και να αντιδράσετε με emoji (αν και έχετε μόνο επτά επιλογές).

Η Google εισήγαγε πρόσφατα τη δυνατότητα να απαντάτε απευθείας σε μηνύματα RCS στο desktop web client (PWA). Όταν το κάνετε αυτό, η συνομιλία εμφανίζεται πάνω από το πεδίο κειμένου με μια υπόδειξη “Reply to message” για μια εμπειρία παρόμοια με εκείνη της εφαρμογής Android, η οποία απέκτησε αυτή τη δυνατότητα τον Οκτώβριο του 2020.

Αυτή ήταν μια δυνατότητα που ήθελαν πολύ οι χρήστες, δεδομένου ότι η εφαρμογή Messages web υποστηρίζει εδώ και πολύ καιρό την εμφάνιση αυτών των quote replies που γίνονται από τηλέφωνα.

Αυτά τα direct replies δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμα στα Android tablet, τα οποία έχουν μετακινήσει το ορθογώνιο FAB “Start chat” από την κορυφή της λίστας συνομιλιών στην κάτω δεξιά γωνία της εν λόγω στήλης.

Επίσης παρατηρήθηκε πρόσφατα ότι η εφαρμογή Messages για το Wear OS έχει ενημερωθεί με νέο σχεδιασμό για τις προτεινόμενες απαντήσεις. Αυτός ο σχεδιασμός κάνει χρήση λεπτών περιγραμμάτων σε έναν container σε σχήμα χαπιού. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια προετοιμασία για βελτιώσεις της γλώσσας σχεδιασμού που μπορεί να συνοδεύουν το επερχόμενο Wear OS 4.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 13 =