αρχικηΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΜπορεί το TikTok να είναι η δουλειά κάποιου; Η Άννα Αντωνιάδου έχει 74 χιλ. followers και απαντά σε 5 ερωτήσεις μας

Μπορεί το TikTok να είναι η δουλειά κάποιου; Η Άννα Αντωνιάδου έχει 74 χιλ. followers και απαντά σε 5 ερωτήσεις μας

Το TikTok ανεβαίνει συνεχώς. Και αρκετοί είναι οι δημιουργοί περιεχομένου που έχουν χτίσει το δικό τους κοινό. Και στην Ελλάδα. Αλλά πως μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο, ξεκινώντας από το δωμάτιο του σπιτιού σου με ένα κινητό;

Η Άννα Αντωνιάδου έχει 74 χιλ. followers στο TikTok account της. Τώρα μιλά στο It’s Possible και εξηγεί πως μπορεί να χτίσει κάποιος το κοινό του στην πλατφόρμα. Ενώ απαντά και στο ερώτημα για το αν το TikTok μπορεί να είναι το επάγγελμα κάποιου.

Για κάποιον/α που δεν γνωρίζει: Τι βίντεο θα δει στο TikTok account σας και πόσο συχνά ανεβάζετε νέα βίντεο;

Στο Tik Tok ξεκίνησα να ανεβάζω λίγο πριν την καραντίνα κάποια αστεία βίντεο. Μέσα στην καραντίνα άρχισα να μαγειρεύω πολύ για να περνάει η μέρα δημιουργικά. Αυτές τις συνταγές άρχισα να τις ανεβάζω και να τις βλέπει πολύ μεγάλο κοινό. Πλέον, ανεβάζω ό,τι μπορεί να κάνω στην καθημερινότητα μου. Μια συνταγή, καθάρισμα του σπιτιού μου, τι ρούχα αγόρασα για την άνοιξη, πως ανακαινίζω το σπίτι μου κτλπ.

Χωρίς να είμαι επαγγελματίας σε κάποιον από τους παραπάνω τομείς ανεβάζω βιντεάκια με απλό και χρήσιμο περιεχόμενο για το κοινό μου. Μπορείς να περιμένεις βίντεο σχεδόν κάθε μέρα.

@annaantwniadou

Πώς το κάνετε ρε κορίτσια; 🙊💋#funnyvideo #fyp #greektiktok #rhodes #greece #foryou #viral #foryoupage #φοργιουπειτζ

♬ 1,2,3 (feat. Jason Derulo & De La Ghetto) – Sofía Reyes

Όπως παρατηρούμε, τα βίντεο σας έχουν καλή εικόνα και πολλά από αυτά εμπεριέχουν μοντάζ. Τι τεχνικό εξοπλισμό και τι skills χρειάζεται κάποιος για να παράξει ένα τέτοιο αποτέλεσμα;

Πρόσφατα αγόρασα το iPhone 14 pro max. Επιπλέον έχω φώτα και ring light. Για το μοντάζ χρησιμοποιώ το inshot. Χρειάζεσαι σίγουρα ένα καλό κινητό αλλά όχι απαραίτητα iPhone.

Αυτή την στιγμή έχετε 74+ χιλιάδες followers. Ποιες είναι οι γρήγορες συμβουλές που θα δίνατε σε κάποιο/α που θέλει να ξεκινήσει από το μηδέν και να αναπτύξει το κοινό του;

Αρχικά να παράγει περιεχόμενο που του αρέσει. Στην αρχή να πειραματιστεί λιγάκι ως προς το περιεχόμενο αλλά με ένα κύριο άξονα. Στη συνέχεια, να μελετήσει τα views για να δει τι αρέσει στο κοινό του πιο πολύ. Αν πχ κάνει συνταγές με γλυκά και αλμυρά και το γλυκό πάει καλύτερα να δώσει έμφαση εκεί. Όχι να αφήσει το αλμυρό αλλά να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό που προτιμάει το κοινό.

@annaantwniadou

Εσύ κάθε πότε κάνεις γενική; #cleaning #cleantiktok #fyp #foryoupage #viral #foryou #φοργιουπειτζ #clean

♬ πρωτότυπος ήχος – Anna Antwniadou

Υπάρχει κάτι που δεν θα κάνατε στο TikTok ποτέ;

Ποτέ μην λες ποτέ 😝 Έχω δείξει το στυλ μου νομίζω αλλά δεν θέλω να πω κάτι και μετά να κάνω άλλα.

Μπορεί ένας δημιουργός περιεχομένου να βγάλει χρήματα από το TikTok στην Ελλάδα; Και γενικότερα τι έχετε δει εσείς από την μέχρι τώρα εμπειρία σας και από τις εκάστοτε επαφές με brands.

Ναι μπορεί να βγάλει. Θέλει να είσαι σοβαρός επαγγελματίας. Είναι κανονική δουλειά και θέλει συνέπεια και καθημερινή ενασχόληση. Επίσης, θέλει αρκετό χρόνο. Είναι μια δουλειά που μπορεί για ένα χρόνο να δουλεύεις χωρίς καθόλου απολαβές. Και μετά να ξεκινήσεις να βγάζεις χρήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =