αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚλειστά μετά τις 17:00 μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα σήμερα και το επόμενο ΣΚ

Κλειστά μετά τις 17:00 μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα σήμερα και το επόμενο ΣΚ

Κλειστά θα είναι σήμερα μετά τις 5 το απόγευμα, αλλά και το επόμενο Σαββατοκύριακο 13ης  και 14ης Φεβρουάριου, τα μίνι μάρκετ, ψιλικατζίδικα και τα καταστήματα μαναβικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι ανοιχτά θα μπορούν να είναι τα φαρμακεία, τα βενζινάδικα και τα περίπτερα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προανήγγειλε επίσης επανεξέταση της αναστολής λειτουργίας των λαϊκών αγορών: «Δεν ήταν εισήγησή μας η αναστολή των λαϊκών αγορών το Σάββατο» είπε προσθέτοντας ότι το θέμα θα επανεξεταστεί τις επόμενες μέρες, μετά και τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν χθες στα σούπερ μάρκετ.

Ο κ. Σταμπουλίδης  διευκρίνισε ότι τα σούπερ μάρκετ θα μπορούν να πωλούν κουβέρτες, παντόφλες, θερμαντικά σώματα και άλλα σχετικά είδη. 

Σχετικά με την αναστάτωση που προκλήθηκε το Σάββατο με την απαγόρευση του take away στην εστίαση τα Σαββατοκύριακα και την ανάκληση της απόφασης από το υπουργείο Ανάπτυξης, ο γενικός γραμματέας υποστήριξε: 

«Δεν είχε λογική η απαγόρευση του take away στην εστίαση τα Σαββατοκύριακα και τέτοιες αποφάσεις πρέπει να φιλτράρονται περισσότερο. Εμείς δείξαμε όμως ότι σεβόμαστε την Επιτροπή, αλλά επικράτησε η λογική στην εξυπηρέτηση του κόσμου».

Πηγή: Καθημερινή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − eleven =