αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Hellenic Properties επενδύει σε κτίριο στον Ταύρο

Η Hellenic Properties επενδύει σε κτίριο στον Ταύρο

Στην πρώτη από μία σειρά νέων επενδύσεων που δρομολογούν, ετοιμάζεται να προχωρήσει η Hellenic Properties μαζί με την Sirec Energy. Πρόκειται για την ανάπλαση ακόμα ενός παλαιού, κενού, πρώην βιομηχανικού κτιρίου σε πράσινο κτίριο γραφείων στον Ταύρο, όπως μεταδίδει το Capital.gr.

Πρόκειται για ένα πρώην βιομηχανικό κτίριο στον Ταύρο, πολύ κοντά στον σταθμό ηλεκτρικού στην Καλλιθέα, συνολικής έκτασης 5.200 τ.μ., το οποίο θα μετατραπεί σε πράσινο κτίριο γραφείων, σε μια επένδυση συνολικού ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Το έργο αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση στα τέλη του 2026 και στόχος είναι η πιστοποίησή του στο πρότυπο LEED.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με τη Sirec Energy, πρωτοπόρο στον κλάδο των πράσινων επενδύσεων. Η συνεργασία εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική μας για τον εκδημοκρατισμό των πράσινων κτιρίων στην Ελλάδα, δηλαδή να φέρουμε στην αγορά πράσινα κτίρια γραφείων προσιτά στο 90% των ελληνικών επιχειρήσεων, με μεσοσταθμικά 25% χαμηλότερα μισθώματα, από τα υψηλότερα μισθώματα πράσινων κτιρίων σήμερα στην Αθήνα”, σημειώνει ο Ερρίκος Αρώνες, διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Properties.

To υπό ανάπτυξη κτίριο εκτείνεται σε 1.400 τ.μ. ανά όροφο. Μπορεί να μισθωθεί είτε ολόκληρο, είτε τμηματικά “και προσφέρεται για τη χρήση που το προτείνουμε”, τονίζει ο ίδιος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two − 1 =