αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google φέρνει επιλογή για γρήγορη αποστολή φωτογραφιών μέσω Google Messages

Η Google φέρνει επιλογή για γρήγορη αποστολή φωτογραφιών μέσω Google Messages

Η Google φαίνεται να δοκιμάζει μια επιλογή για πιο γρήγορη αποστολή φωτογραφιών στην εφαρμογή Μηνύματα, η οποία δίνει προτεραιότητα στην ταχεία παράδοση έναντι της ποιότητας της εικόνας. Η νέα δυνατότητα δεν έχει επεκταθεί ευρέως, με μόνο επιλεγμένους χρήστες να αναφέρουν ότι την βλέπουν, σύμφωνα με το 9to5Google.

Η λειτουργία έρχεται με την μορφή ενός νέου διακόπτη στην εφαρμογή Google Messages. Έχει την ένδειξη “Αποστολή φωτογραφιών ταχύτερα”, με την περιγραφή “Η ανάλυση μειώνεται για ταχύτερη αποστολή”.

Η λειτουργία ισχύει πιθανότατα μόνο για τα μηνύματα RCS, συντομογραφία των Rich Communication Services. Σε σύγκριση με τα τυπικά μηνύματα SMS, οι συνομιλίες RCS παρέχουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία παρόμοια με το iMessage της Apple, αλλά για τηλέφωνα Android όπως το Google Pixel ή το Samsung Galaxy S23 Ultra.

Οι φωτογραφίες που αποστέλλονται μέσω SMS είναι γενικά ήδη χαμηλότερης ανάλυσης, οπότε φαίνεται ότι η νέα λειτουργία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να υποβαθμίσουν το μέγεθος του αρχείου, αλλά να διατηρήσουν άλλα χαρακτηριστικά μηνυμάτων RCS. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα να βλέπουν πότε κάποιος πληκτρολογεί, να στέλνουν μηνύματα μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi, να ενεργοποιούν τις αποδείξεις ανάγνωσης και να μοιράζονται φωτογραφίες υψηλότερης ανάλυσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =