αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Fraser Yachts εξαγόρασε την Ελληνική Atalanta Golden Yachts

Η Fraser Yachts εξαγόρασε την Ελληνική Atalanta Golden Yachts

Στην εξαγορά πλειοψηφικού ποσοστού στην Atalanta Golden Yachts προχώρησε η Fraser Yachts, 100% θυγατρική της MarineMax, με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας, ωστόσο, να μην κοινοποιούνται δημόσια.

Η Atalanta Golden Yachts, που έχει έδρα την Αθήνα, είναι ένα αναγνωρισμένο πρακτορείο γιότινγκ που ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες, από τη ναύλωση και τη μεσιτεία μέχρι τη διαχείριση σκαφών, μεταξύ άλλων. Η εταιρεία παρέχει την τεχνογνωσία της στη διαχείριση ναυλώσεων πολυτελών σκαφών για διάφορους πελάτες στην Ελλάδα και σε άλλα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Κροατίας, της Ιταλίας, της Τουρκίας, της Ερυθράς Θάλασσας, καθώς και της Καραϊβικής.

Η τελευταία εξαγορά συνάδει με την πολιτική της MarineMax να εξαγοράζει εταιρείες για να επεκταθεί σε επιχειρήσεις με υψηλότερο περιθώριο κέρδους και να επεκτείνει την παρουσία της σε παγκόσμιο επίπεδο. Η προσθήκη της τεχνογνωσίας της Atalanta Golden Yachts στον κλάδο του γιότινγκ και του εκτεταμένου δικτύου πελατών θα επιτρέψει στη MarineMax να παρέχει ολοκληρωμένες προσφορές στον αυξανόμενο αριθμό πελατών της σε όλο τον κόσμο.

Η MarineMax αναμένει ότι η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και θα έχει κερδοφόρο αποτέλεσμα κατά το πρώτο έτος λειτουργίας της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − five =