αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Apple ετοιμάζεται να πολλαπλασιάσει τις διαφημίσεις στα apps του iPhone

Η Apple ετοιμάζεται να πολλαπλασιάσει τις διαφημίσεις στα apps του iPhone

Στα χνάρια… του Android φαίνεται ότι βαδίζει η Apple. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple αναμένεται να προβάλει διαφημίσεις σε περισσότερα first-party apps στο iPhone.

Σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα. Η εταιρεία παράγει περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα από ads, αλλά θέλει να φτάσει σε «διψήφιο αριθμό», σύμφωνα με την σχετική έκθεση.

Η Apple εμφανίζει ήδη διαφημίσεις σε ορισμένες εφαρμογές, όπως το Apple News και το Stocks. Πρόσφατα ανακοίνωσε επίσης σχέδια για επέκταση των διαφημίσεων στο App Store.

Το Bloomberg σημειώνει ότι η εταιρεία εξετάζει τρόπους για να προσθέσει διαφημίσεις στους Apple Maps για παράδειγμα, που μέχρι στιγμής ακολουθούσαν διαφορετική πρακτική από τον ανταγωνιστή, Google Maps, καθώς δεν εμφάνιζαν διαφημίσεις. Η έκθεση ανέφερε ότι είναι «πιθανό» ότι η Apple θα εισάγει επίσης διαφημίσεις στα stores της για Podcast και βιβλία.

«Και φαίνεται σαν μια μεγάλη αλλαγή από τότε που ο Steve Jobs διαφήμιζε με χαρά ότι το iCloud δεν θα είχε διαφημίσεις, όταν το ανακοίνωσε το 2011», λέει το Bloomberg χαρακτηριστικά.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 6 =