αρχικηVIRALΜέσα από αυτή την πλατφόρμα κάνεις… παραγγελιά και ένας celebrity στέλνει ευχές στο αγαπημένο σου πρόσωπο- Δες τον… τιμοκατάλογο

Μέσα από αυτή την πλατφόρμα κάνεις… παραγγελιά και ένας celebrity στέλνει ευχές στο αγαπημένο σου πρόσωπο- Δες τον… τιμοκατάλογο

Αν θες να στείλεις ευχές σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μέσα από κάποιον… celebrity, τότε μπορείς να το κάνεις μέσα από το Starfan. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που ξεκίνησε την λειτουργία της μέσα στο 2022 και έκανε το λανσάρισμα της με το όνομα Stargram. Τώρα λειτουργεί με νέο όνομα.

Η πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε διάφορα επώνυμα πρόσωπα, για το ποιος θα μεταδώσει το δικό σου μήνυμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μέσα σε 7 μόλις ημέρες ο star που έχεις ορίσει, θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις τις ευχές σου, όποια και αν είναι η περίσταση, ξαφνιάζοντας τον παραλήπτη που θα λάβει το video.

«Αρκεί να διαλέξεις ποιος star θέλεις να πρωταγωνιστεί στο βίντεο σου. Στη συνέχεια επιλέγεις την περίσταση, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και τις οδηγίες για το μήνυμά σου. Μέσα σε 7 ημέρες ο επιλεγμένος star ετοιμάζει το βίντεό σου. Μόλις είναι έτοιμο, σου στέλνουμε το βίντεο στο e-mail σου. Μπορείς να το δεις, να το κατεβάσεις και να το μοιραστείς με όλους σου τους φίλους και την οικογένεια σου. Μόλις απόκτησες το Starfan σου και μπορείς να το κρατήσεις για πάντα!» διαβάζουμε στην περιγραφή της πλατφόρμας.

Όσο για τον… τιμοκατάλογο; Μπορείς να πάρεις μία γεύση παρακάτω. Όπως θα διαπιστώσεις, κάθε ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, έχει και την δική του «ταρίφα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =