αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Κοπεγχάγη είναι η Νο1 πόλη για να ζεις και να δουλεύεις το 2023- Τι κάνουν διαφορετικά οι άνθρωποι εκεί

Η Κοπεγχάγη είναι η Νο1 πόλη για να ζεις και να δουλεύεις το 2023- Τι κάνουν διαφορετικά οι άνθρωποι εκεί

Σε ποια πόλη έχεις καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενώ παράλληλα έχεις έναν καλό μισθό; Σύμφωνα με νέα έρευνα, στο Νο1 της σχετικής λίστας για το 2023 είναι η Κοπεγχάγη.

«Η εξισορρόπηση μιας επιτυχημένης καριέρας με μια ολοκληρωμένη προσωπική ζωή μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ορισμένες πόλεις και βιομηχανίες προσφέρουν υψηλές αμοιβές, ενώ άλλες μπορεί να δίνουν προτεραιότητα σε έναν πιο χαλαρό ρυθμό ζωής. Ποιες πόλεις όμως προσφέρουν τα καλύτερα και στου δύο τομείς;» λέει η moneynerd.co.uk που έκανε την έρευνα.

Για να το ανακαλύψει, η MoneyNerd διεξήγαγε μια μελέτη για να εξετάσει ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής, ενώ παράλληλα δίνουν καλούς μισθούς. Ανέλυσε 25 πόλεις παγκοσμίως και λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το κόστος ζωής, ο μέσος μισθός, ο αριθμός των ευκαιριών εργασίας και η ικανοποίηση από την εργασία.

Η Κοπεγχάγη είναι επίσημα ο τόπος εργασίας που δίνει συνδυαστικά την καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και τον καλύτερο μισθό. Με ετήσιο μέσο μισθό 44.474 $ στην πόλη, σε συνδυασμό με την υψηλή βαθμολογία ισορροπίας επαγγελματικής και προσωπικής ζωής της πόλης (8,6) – είναι ξεκάθαρο γιατί η πόλη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Παράλληλα βλέπουμε ένα σκορ ευτυχίας στο 7,6 με άριστα το 10.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκεί όπου ο κατώτατος μισθός είναι στα 3.775 ευρώ: Μιλήσαμε με έναν Έλληνα που δουλεύει τους χειμώνες στην Ελβετία

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 9 =