αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα IKEA θέλουν να πληρώσουν κάποιον και να τον στείλουν στην Κοπεγχάγη για να δει μια από τις πιο ευτυχισμένες πόλεις

Τα IKEA θέλουν να πληρώσουν κάποιον και να τον στείλουν στην Κοπεγχάγη για να δει μια από τις πιο ευτυχισμένες πόλεις

Για την Κοπεγχάγη έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται για μια από τις πιο οργανωμένες πόλεις του κόσμου. Ενώ έχει ανακηρυχθεί και μια από τις πιο ευτυχισμένες πόλεις, αφού οι άνθρωποι που ζουν εκεί απολαμβάνουν ένα ιδιαίτερα υψηλό βιωτικό επίπεδο.

Τώρα έρχονται τα ΙΚΕΑ να κάνουν έναν πολύ δυνατό διαγωνισμό: Θέλουν να πληρώσουν έναν άνθρωπο και να τον στείλουν στην πόλη της Δανίας, έτσι ώστε να δει από κοντά το πως είναι να ζεις σε μια από τις πιο ευτυχησμένες πόλεις του κόσμου. Το ταξίδι θα γίνει τον Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει 2 εβδομάδες. Έτσι ώστε ο ταξιδιώτης να διαπιστώσει τι κάνει τελικά τους πολίτες της Κοπεγχάγης τόσο ευτυχισμένους.

Η αλυσίδα Ikea θα πληρώσει όλα τα έξοδα ταξιδιού, θα βάλει τον νικητή σε ένα διαμέρισμα (με έπιπλα Ikea) και θα του καταβάλει επίσης έναν «μισθό Δανίας». Αν και ο διαγωνισμός δεν διευκρίνισε πόσος θα είναι ο μισθός, το ταξίδι αποτιμάται συνολικά στα 8.000 δολάρια, και το ποσό αυτό περιλαμβάνει τον μισθό, τα αεροπορικά εισιτήρια, την διαμονή, τα ασφαλιστικά και άλλα έξοδα, όπως λέει ένας εκπρόσωπος της Ikea.

Η Ikea ψάχνει για κάποιον που «είναι πρόθυμος να ερευνήσει και να ενεργήσει σχεδόν σαν ένας ανθρωπολόγος». Ο «κυνηγός ευτυχίας» θα συναντήσει πολλές διαφορετικές ομάδες Δανών καθώς και εμπειρογνώμονες με ειδίκευση τρόπο ζωής. Στο τέλος του ταξιδιού, θα πρέπει να μπορεί να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα: Από που πηγάζει η ευτυχία των ανθρώπων στην Κοπεγχάγη;

Ο νικητής θα έχει επίσης δωρεάν ξεναγήσεις, συνομιλίες, δωρεάν δείπνα και χρόνο για να εξερευνήσει μόνος την πόλη, σύμφωνα με τον διαγωνισμό, καθώς και δωρεάν “kottbulla” (Σουηδικά κεφτεδάκια) στο εστιατόριο IKEA της περιοχής.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν βασική γνώση Αγγλικών και να είναι άνω των 18 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής ως 1η Ιουλίου εδώ. Με τον νικητή να ανακοινώνεται λίγες ημέρες μετά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 4 =