αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ εταιρία που αναλαμβάνει ως project manager για τις βίλες στο Ελληνικό

Η εταιρία που αναλαμβάνει ως project manager για τις βίλες στο Ελληνικό

Η SALFO & Associates, κατέχοντας ηγετική θέση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης τεχνικών έργων, αναλαμβάνει μετά από διαγωνισμό τις υπηρεσίες Project Management για το έργο των βιλών στο παραλιακό μέτωπο του Ελληνικού (The Cove Villas).

Όπως μεταδίδει το ypodomes.com, η συνεργασία με τη Lamda Development για το εμβληματικό έργο ανάπλασης στο Ελληνικό, έρχεται να ενισχύσει την επεκτατική πορεία της Salfo στην ελληνική αγορά με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο έργων που αποτελούν ορόσημο στον κατασκευαστικό κλάδο. Με τεχνογνωσία και εμπειρία από έργα υψηλών προδιαγραφών στη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη διεθνή αγορά, η SALFO διατηρεί την ελληνική ταυτότητα και συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση του ελληνικού αστικού περιβάλλοντος εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννη Φωτεινό, Διευθύνοντα Σύμβουλο της SALFO, η εταιρία δεσμεύεται να διασφαλίσει την επιτυχία του έργου και να υλοποιήσει το όραμα της Lamda Development για τη δημιουργία ενός τοπόσημου που θα συμβάλει ουσιαστικά στην επανατοποθέτηση της Αθήνας ως ενός εκ των σημαντικών τουριστικών προορισμών παγκοσμίως.

Το έργο αποτελεί ένα πρότυπο μοντέλο αστικής ανάπτυξης, το οποίο θα συνδυάζει τη φυσική ομορφιά της περιοχής και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, με κτίρια μοναδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης και τεχνικών προδιαγραφών που αντιστοιχίζονται με την τεχνογνωσία και τις ικανότητες της SALFO.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 13 =