αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά τρόποι για να βγάλεις χρήματα online το 2021

Επτά τρόποι για να βγάλεις χρήματα online το 2021

Το 2021 μόλις ξεκίνησε. Και όπως όλα δείχνουν θα έχει και αυτό… τις δικές του εκπλήξεις. Με πολλούς ανθρώπους να είναι «κλειδωμένοι» στα σπίτια τους λόγω των lockdowns. Αλλά πως μπορείς να κινηθείς μέσα σε όλο αυτό το απρόβλεπτο περιβάλλον και να βγάλεις χρήματα; Η παρακάτω λίστα ίσως σε βοηθήσει. Σε αυτή θα δεις 7 τρόπους για να βγάλεις χρήματα online το 2021. Από το δωμάτιο του σπιτιού σου.

Οι 7 ιδέες που θα δεις είναι μέρος μιας μεγαλύτερης λίστας που δημοσίευσε το website Ready to be Rich.

1# Πούλα αντικείμενα μέσω ίντερνετ. Πλέον υπάρχουν οι πλατφόρμες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό. Όπως το Amazon και το eBay. Έτσι ώστε να πουλήσεις κάτι ακόμα… και στην άλλη άκρη της Γης. Εσύ έχεις αντικείμενα που μπορούν να φανούν χρήσιμα σε άλλους ανθρώπους και να πληρώσουν για να τα αποκτήσουν; Και αν δεν έχεις, ίσως με μια καλή έρευνα να μπορέσεις να βρεις τι είναι «περιζήτητο».

2# Πούλα digital προϊόντα. Τι μπορεί να είναι αυτό; Από ένα eBook, μέχρι stock φωτογραφίες και βίντεο. Με ένα απλό ψάξιμο θα βρεις αρκετά websites στα οποία μπορείς, για παράδειγμα, να αναρτήσεις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει και να έχεις κάποια έσοδα. Για να έχεις μια πρώτη εικόνα, δες εδώ μερικά websites που αναρτούν stock φωτογραφίες και μπορείς να αναρτήσεις το δικό σου περιεχόμενο ως δημιουργός.

3# Γίνε Online Freelancer. Υπάρχουν πολλές online ειδικότητες που είναι περιζήτητες αυτή τη στιγμή. Μεταφράσεις, graphic design, digital marketing, virtual assistance και προγραμματισμός είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που ψάχνουν όλοι εκεί έξω. Αν έχεις κάποια από αυτά τα skills αξιοποίησε τα για να βγάλεις χρήματα.

4# Γίνε δημιουργός περιεχομένου. Ξεκίνα ένα blog. Ένα κανάλι στο YouTube. Ένα podcast. Κάνε live streamings. Τώρα είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή. Αφού πολλοί άνθρωποι είναι στα σπίτια τους και έτσι είναι πιο εύκολο να τους προσεγγίσεις και να δουν το περιεχόμενο σου. Χτίσε το δικό σου κοινό και σε βάθος χρόνου έχεις πιθανότητες να βρεις έσοδα μέσα από διαφημιστικές συμφωνίες. Τσέκαρε και μια συνέντευξη του It’s Possible που θα σε βοηθήσει: Τα πρακτικά tips που δίνει η travel blogger Μαρία Κόφου, για να ξεκινήσεις ένα project περιεχομένου από το δωμάτιο σου.

5# Ξεκίνα ένα website. Είναι μια επιλογή παρόμοια με την προηγούμενη. Μπορείς να ξεκινήσεις ένα website με λίγα χρήματα. Και σιγά- σιγά να χτίσεις το κοινό σου, με στόχο να βρεις έσοδα. Μην ξεχνάς ότι και το It’s Possible ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα. Χωρίς μεγάλο αρχικό μπάτζετ και χωρίς κάποιον Όμιλο από πίσω του.

6# Online μαθήματα. Ένα πράγμα για το οποίο έχουμε ξανά μιλήσει. Αν γνωρίζεις κάποιες ξένες γλώσσες, κάποια skills ή έχεις άλλες γνώσεις που μπορείς να μοιραστείς με άλλους ανθρώπους, τότε μπορείς να κάνεις online μαθήματα και να έχεις ένα εισόδημα από αυτά. Δουλεύοντας από το σπίτι σου, με μόνο εργαλείο το laptop σου. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν πλατφόρμες μέσα από τις οποίες μπορείς να δικτυωθείς και να βρεις «μαθητές» ακόμα και από την άλλη άκρη της Γης.

7# Μπες στον δρόμο του affiliate. Πιθανόν έχεις ακούσει για το λεγόμενο affiliate marketing. Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Εταιρίες σου ζητούν να προμοτάρεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, και ανάλογα με τις πωλήσεις που θα κάνεις, κερδίζεις κάποια χρήματα ως προμήθεια. Είναι ένα μοντέλο που σου επιτρέπει να δουλεύεις ευέλικτα, στα ωράρια που θες, από την τοποθεσία που θες. Να σημειώσουμε βέβαια ότι συνήθως τα χρήματα που προσφέρει μια εταιρία με αυτό το μοντέλο είναι λίγα, και άρα πρέπει να κλείσεις πολλές συμφωνίες για να έχεις ένα καλό εισόδημα συνολικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =