αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό το μοντέλο influencer δεν υπάρχει. Έχει φτιαχτεί με AI και βγάζει έως 10.000 ευρώ τον μήνα

Αυτό το μοντέλο influencer δεν υπάρχει. Έχει φτιαχτεί με AI και βγάζει έως 10.000 ευρώ τον μήνα

Το έχουμε ξανά πει: Οι εξελίξεις στο πεδίο της AI τρέχουν ταχύτατα. Και δεν μιλάμε μόνο για το ChatGPT ή τον Sam Altman. Τώρα θα δούμε ένα μοντέλο… που δεν υπάρχει- και βγάζει πολλά χρήματα.

Το Euronews μετέδωσε την είδηση μετά την συνέντευξη του Ρουμπέν Κρουζ, ιδρυτή του πρακτορείου μοντέλων “The Clueless” με έδρα τη Βαρκελώνη, το οποίο και δημιούργησε την Αϊτάνα Λόπεζ. Μία γυναίκα-δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης. Είναι 25 ετών και έχει ροζ μαλλιά. Ο λογαριασμός της έχει συγκεντρώσει 233.000+ followers στο Instagram.

Ο Κρουζ δήλωσε στο Euronews ότι αποφάσισε να σχεδιάσει την Λόπεζ αφού αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες να συνεργαστεί με πραγματικά μοντέλα και influencers. «Αρχίσαμε να αναλύουμε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύαμε και συνειδητοποιήσαμε ότι πολλές δουλειές αναβάλλονταν ή ακυρώνονταν εξαιτίας προβλημάτων που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε. Συχνά ήταν εξαιτίας του/της influencer ή του μοντέλου και όχι λόγω σχεδιαστικών ζητημάτων», δήλωσε.

«Το κάναμε για να μπορούμε να ζούμε καλύτερα και να μην εξαρτόμαστε από άλλους ανθρώπους που έχουν μεγάλα ”εγώ”, που έχουν μανίες ή που απλώς θέλουν να βγάλουν πολλά χρήματα ποζάροντας», πρόσθεσε.

https://static.euronews.com/articles/stories/08/05/91/16/1080x808_cmsv2_1ec54b54-4d0a-563e-92e3-bdc8dd66e915-8059116.jpg

Μέχρι στιγμής 57 φωτογραφίες έχουν κοινοποιηθεί στον λογαριασμό της Λόπεζ στο Instagram. Εικόνες της ντυμένης με εσώρουχα έχουν επίσης αναρτηθεί στο Fanvue, μια συνδρομητική πλατφόρμα παρόμοια με το OnlyFans.

Μπορεί να βγάλει κάτι περισσότερο από 1.000 ευρώ ανά διαφήμιση και κερδίζει έως 10.000 ευρώ το μήνα. Ο μέσος όρος είναι στα 3.000 ευρώ τον μήνα. Όλα αυτά για ένα μοντέλο… που δεν υπάρχει.

O Κρουζ δήλωσε ότι η Αϊτάνα δημιουργήθηκε με «προσωπικότητα» και «με βάση αυτό που αρέσει περισσότερο στην κοινωνία», σύμφωνα με το Euronews. Περιγράφεται ως μια «ισχυρή και αποφασιστική γυναίκα» που αγαπά τα βιντεοπαιχνίδια και τη γυμναστική, σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του πρακτορείου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 14 =