αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτές είναι οι 5 περιζήτητες ειδικότητες στην Αθήνα, όπως αποκαλύπτει το Linkedin

Αυτές είναι οι 5 περιζήτητες ειδικότητες στην Αθήνα, όπως αποκαλύπτει το Linkedin

Αν ψάχνεις για δουλειά αυτή την περίοδο, αξίζει να τσεκάρεις την παρακάτω λίστα. Η έρευνα LinkedIn Jobs on the Rise για το 2024 παραθέτει τους 5 ταχύτερα αναπτυσσόμενους τίτλους εργασίας κατά τα τελευταία 5 χρόνια στην Αθήνα. Στην έρευνα, η διάσημη πλατφόρμα καταγράφει τις θέσεις εργασίας που αυξάνονται ραγδαία σε 12 από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης.

Εδώ είναι οι 5 ταχύτερα αναπτυσσόμενες θέσεις εργασίας στην Αθήνα.

1. Επιστήμονας R&D

Τι κάνουν: Ο επιστήμονας έρευνας και ανάπτυξης είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό και τη διεξαγωγή επιστημονικών μελετών και πειραμάτων για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών. |

Συνηθέστερες δεξιότητες: Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D), Υγρή Χρωματογραφία Υψηλής Απόδοσης (HPLC), Επικύρωση Αναλυτικών Μεθόδων.

2. Ειδικός στην απόκτηση ταλέντων

Τι κάνουν: Οι ειδικοί στην απόκτηση ταλέντων αναπτύσσουν μακροπρόθεσμες στρατηγικές για την προσέλκυση, την εξεύρεση, τη συνέντευξη, την πρόσληψη και την ένταξη νέων ταλέντων σε έναν οργανισμό.

Συνηθέστερες δεξιότητες: Πρόσληψη, Employer Branding, IT Recruitment, Sourcing.

3. Αναλυτής κυβερνοασφάλειας

Τι κάνουν: Ο αναλυτής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο είναι ένας επαγγελματίας πληροφορικής που είναι υπεύθυνος για την προστασία των συστημάτων υπολογιστών, των δικτύων και των δεδομένων από πιθανές απειλές και παραβιάσεις, εφαρμόζοντας μέτρα ασφαλείας, παρακολουθώντας για ευπάθειες και ανταποκρινόμενος σε περιστατικά.

Συνηθέστερες δεξιότητες: Διαχείριση πληροφοριών και συμβάντων ασφαλείας (SIEM), αντιμετώπιση περιστατικών, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

4. Μηχανικός δεδομένων

Τι κάνουν: Ο μηχανικός δεδομένων συλλέγει και διαχειρίζεται ακατέργαστα δεδομένα και τα μετατρέπει σε πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από διάφορους αναλυτές σε έναν οργανισμό.

Συνηθέστερες δεξιότητες: Data Engineering, Extract, Transform, Load (ETL), Apache Spark.

5. Σύμβουλος SAP

Τι κάνουν: Ο σύμβουλος SAP είναι ειδικός στα συστήματα, τις εφαρμογές και τα προϊόντα, ο οποίος βοηθά τις εταιρείες να εντοπίσουν το κατάλληλο λογισμικό για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Συνηθέστερες δεξιότητες: SAP ERP, SAP Implementation, SAP HANA.

>> Δες εδώ αγγελίες με μισθούς 1.700+ ευρω

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + nine =