αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτές είναι οι 3 μεγάλες εταιρίες που υπέβαλαν ενδιαφέρον για την κατασκευή του Riviera Galleria στο Ελληνικό

Αυτές είναι οι 3 μεγάλες εταιρίες που υπέβαλαν ενδιαφέρον για την κατασκευή του Riviera Galleria στο Ελληνικό

H TEΡΝΑ, η Μέτκα και η Ιντρακάτ – Άκτωρ είναι τα τρία σχήματα που υπέβαλαν ενδιαφέρον για την κατασκευή του Riviera Galleria, του εμπορικού κέντρου που θα αναπτυχθεί στο Ελληνικό. Η κατασκευή του έργου αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2024, με τον ανάδοχο να προκύπτει μέχρι το τέλος του έτους και τα έργα να εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν 2,5-3 χρόνια.

Ο ανάδοχος θα προκύψει μετά από διαγωνισμό ανάμεσα στους τρεις διεκδικητές.

«Στο πιο εντυπωσιακό παραθαλάσσιο σημείο της Αθήνας, κορυφαίες προτάσεις αγορών, υψηλής γαστρονομίας και ψυχαγωγίας δημιουργούν τον απόλυτο προορισμό πολυτέλειας. Σε 23.000 τ.μ., η Riviera Galleria, αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο» διαβάζουμε στο επίσημο site του project.

Με την εταιρία να συμπληρώνει: «Αξέχαστες εμπειρίες με θέα τη θάλασσα. Μία βόλτα στη Riviera Galleria αποκαλύπτει κορυφαία brands, καταστήματα γνωστών σχεδιαστών, premium boutiques, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ, πολιτιστικές εκδηλώσεις και μοναδικές παραστάσεις. Η μαγευτική τοποθεσία της αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τις πιο ξεχωριστές στιγμές , από την ανατολή μέχρι και μετά τη δύση… Η αίγλη της Riviera Galleria τοποθετεί την Αθηναϊκή Ριβιέρα στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος».

Το Riviera Galleria, που θα βρίσκεται στην περιοχή του Παράκτιου Μετώπου του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, θα αποτελείται από τρία κτίρια, δύο ορόφων το καθένα, με εμπορικά καταστήματα, καταστήματα παροχής υπηρεσιών και χώρους αναψυχής, καθώς και ένα τέταρτο κτίριο φορτοεκφόρτωσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + fourteen =