αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπό την Πάτρα… στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Νέα επέκταση για τα Coffee Island

Από την Πάτρα… στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Νέα επέκταση για τα Coffee Island

Την διεθνή της παρουσία διευρύνει η Coffee Island με το πρώτο της κατάστημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να είναι πλέον γεγονός στο νεοσύστατο υπερπολυτελές εμπορικό κέντρο, Nakheel, του Palm Island στο Ντουμπάι.

Το 427ο κατάστημα της πατρινής αλυσίδας άνοιξε τις πύλες του για το κοινό της μητρόπολης της Μέσης Ανατολής, μόλις πριν από πέντε ημέρες εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την παρουσία της επιχείρησης σε μία νέα απαιτητική αγορά. Μάλιστα, το νέο έτος φαίνεται ότι θα φέρει για την εταιρεία μία πληθώρα νέων project αλλά και αλλαγών, καθώς ετοιμάζει διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της, ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας, ανακαίνιση του συνόλου των καταστημάτων της αλλά και διεθνείς επεκτάσεις.

«Η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητά της Coffee Island αποτελεί ορόσημο για εμάς. Έρχεται να επισφραγίσει μία επιτυχημένη πορεία είκοσι ετών και να μας δώσει ώθηση και δύναμη για το μέλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Coffee Island, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος.

Με το όραμα της εταιρείας να είναι η δημιουργία ενός τόξου παρουσίας του brand της, σε σημαντικές επιχειρηματικές και πολιτιστικές μητροπόλεις των τριών σημαντικών ηπείρων έχει ήδη «δρομολογηθεί» ένα πλάνο τριετίας όσον αφορά την διεθνή της επέκταση.

Αυτό συμπεριλαμβάνει το άνοιγμα νέου καταστήματος στην Σανγκάη το οποίο υπολογίζεται να ανοίξει στις αρχές του 2020 (θα είναι το 2ο κατάστημα στη πόλη της Σανγκάη) ενώ μέσα στα επόμενα έτη ο αριθμός των Coffee Island που θα φιλοξενηθούν στην αγορά της Κίνας θα αυξηθεί αρκετά.

Ωστόσο, αντίστοιχες κινήσεις θα γίνουν και ως προς την αγορά των ΗΑΕ καθώς επόμενος σταθμός της πατρινής επιχείρησης θα είναι το Άμπου Ντάμπι.

Από την άλλη πλευρά ο αέρας ανανέωσης θα έρθει και στα υπάρχοντα καταστήματα της εταιρείας στο εξωτερικό καθώς η εταιρεία θα προχωρήσει σε ανακαίνιση του καταστήματος στο Λονδίνο (πρόκειται για ένα από τα δέκα καλύτερα καφέ στο κεντρικό Λονδίνο) αλλά και του Τορόντο στον Καναδά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − seventeen =