αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχονται καθημερινές απευθείας πτήσεις Αθήνα- Βοστώνη

Έρχονται καθημερινές απευθείας πτήσεις Αθήνα- Βοστώνη

Επτά, απευθείας πτήσεις την εβδομάδα προγραμματίζει στη γραμμή Βοστώνη-Αθήνα η αεροπορική εταιρία Delta Air Lines για τη θερινή περίοδο του 2024, από τέσσερις που ήταν εφέτος, κάνοντας τη σύνδεση καθημερινή.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το συγκεκριμένο δρομολόγιο τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, σύμφωνα με τον αμερικανικό αερομεταφορέα, αυξάνεται η συχνότητα των πτήσεων.

Ειδικότερα, κατά τη θερινή περίοδο του 2022, η Delta Air Lines εκτελούσε τρεις πτήσεις την εβδομάδα στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Εφέτος ο αριθμός των πτήσεων αυξήθηκε κατά μία την εβδομάδα, στις τέσσερις, ενώ για την καλοκαιρινή περίοδο του 2024 θα προστεθούν τρεις ακόμη πτήσεις την εβδομάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό τους στις επτά.

Με την απευθείας σύνδεση Βοστώνη-Αθήνα την περίοδο Μαΐου-Οκτωβρίου 2022 διακινήθηκαν 33,9 χιλιάδες επιβάτες. Ενώ, για το τετράμηνο Μαΐου-Αυγούστου 2023, η επιβατική κίνηση διαμορφώθηκε σε 34,5 χιλιάδες επιβάτες.

Η εταιρία επιχειρεί με A330-900 neo, προσφέροντας 281 one-way seats, (29 Delta One, 20 Premium Select, 56 Comfort+ και 168 Main Cabin).

Η αύξηση της συχνότητας των πτήσεων της Delta Air Lines μεταξύ Βοστώνης-Αθήνας έγκειται στην ενίσχυση του πτητικού προγράμματος της αεροπορικής εταιρίας για την Ευρώπη, το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =