αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου και να βγάζεις πάνω από 1.000 ευρώ τον μήνα | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Έξι δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου και να βγάζεις πάνω από 1.000 ευρώ τον μήνα | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Ψάχνετε να δείτε ποιες είναι οι καλύτερες δουλειές που μπορούν να γίνουν το σπίτι; Οι δουλειές από το σπίτι είναι ένας ευέλικτος τρόπος για να εργαστείτε και να κερδίσετε χρήματα. Είναι ένα μοντέλο που μοιάζει ιδανικό για πολλούς ανθρώπους.

Μπορείτε να κάνετε τέτοιες δουλειές στο σπίτι μαζί με την πρωινή δουλειά σας, για να βγάλετε κάποιο επιπλέον εισόδημα. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε σε αυτές τις δουλειές full-time, ενώ ταξιδεύετε, και πολλά άλλα. Όλα εξαρτώνται από το ποια θα επιλέξετε.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Πολλές online δουλειές από το σπίτι σας επιτρέπουν να επιλέξετε τις δικές σας ώρες, ημέρες και τοποθεσία από όπου θα εργάζεστε. Δεν είστε κολλημένοι… στο πρόγραμμα κάποιου άλλου – ίσως μπορέσετε να δημιουργήσετε το δικό σας!

Τώρα θα δούμε 6 δουλειές που μπορείς να κάνεις remote από το σπίτι σου. Και να χτίσεις ένα εισόδημα πάνω από 1.000 ευρώ τον μήνα.

Ξεκινήστε ένα blog

Τα blogs είναι πιθανότατα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα, ενώ παράλληλα ταξιδεύετε στον κόσμο ή έχετε κάποιον άλλο ευέλικτο τρόπο ζωής. Φυσικά δεν είναι μια επιλογή που θα σου φέρει χρήματα… από την μία ημέρα στην άλλη. Θέλει δουλειά και συνέπεια. Θυμήσου και το άρθρο: Αν ξεκινήσεις τώρα το δικό σου blog, μπορεί να έχεις ένα έξτρα εισόδημα το 2024.

Αλλά μπορείς να φτάσεις σε πολύ μεγάλα εισοδήματα- και με λίγα έξοδα. Όπως έχουμε πει και σε παλαιότερα άρθρα, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να βγάλεις χρήματα μέσα από ένα blog. Εδώ είναι 5 βασικές επιλογές:

1# Google Ads
Οι γνωστές διαφημισούλες της Google. Απλά κάνεις την αίτηση σου στην Google, παρέχεις τον χώρο που θες, και κάθε μήνα μπαίνει ένα χρηματικό ποσό στον λογαριασμό σου. Το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με το πόσοι χρήστες κάνουν κλικ πάνω στις διαφημίσεις που εμφανίζονται στο blog σου.

2# Affiliate προγράμματα
Διαφημίσεις που σε πληρώνουν με βάση τις πωλήσεις. Υπάρχουν και ελληνικές εταιρίες που παρέχουν τέτοια προγράμματα. Συνήθως βέβαια τα έσοδα είναι μικρά από αυτό το μοντέλο.

3# Πούλα online προϊόντα ή υπηρεσίες
Μπορείς να πουλάς π.χ. e-books ή online μαθήματα. Έχεις το κοινό, έχεις το προϊόν ή την υπηρεσία, και «συνδέεις» όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

4# Banners για διαφημιζόμενους
Banners σαν αυτά της Google, αλλά χωρίς κάποιον ενδιάμεσο εδώ. Απευθείας συμφωνίες με διαφημιζόμενους. Είναι μια τακτική που μπορεί να σου φέρει καλά έσοδα. Και χωρίς να επηρεάζεται το «καθαρό» περιεχόμενο σου. Αρκεί βέβαια να καταφέρεις να κλείσεις τα deals.

5# Sponsored- πληρωμένο περιεχόμενο
Επίσης μία πρακτική που υπάρχει στην αγορά γενικότερα. Και μπορεί να σου φέρει καλά έσοδα. Τα δεδομένα απλά: Μια εταιρία σε πληρώνει για να παράξεις το περιεχόμενο που θέλει, και αυτό να δημοσιευτεί στο blog σου.

Τρέξτε διαφημίσεις στο Facebook για άλλες επιχειρήσεις

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να ζήσετε… από το Facebook; Αρκεί να ξέρεις διαφήμιση στο Facebook. Μπορείτε να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν την εμβέλειά τους, τρέχοντας για λογαριασμό τους διαφημίσεις στο Facebook.

Και, ναι, αυτή είναι μια δεξιότητα που μπορείτε να μάθετε!

Πέρυσι, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ξόδεψαν πάνω από 88.000.000 $ την ημέρα σε διαφημίσεις στο Facebook. Αυτό αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται, και είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαφημιστικούς χώρους που υπάρχουν. Φυσικά μπορείς να επεκταθείς και σε άλλες πλατφόρμες.

Κάνε πωλήσεις στην πλατφόρμα Etsy

Πολλοί είναι οι δημιουργοί που πουλάνε μεσω του Etsy. Πρόσφατα γράφαμε για την περίπτωση της Christina Umerez. Ξεκίνησε για πρώτη φορά να σχεδιάζει πορτρέτα κατοικίδιων στην καραντίνα, και δεν είχε ιδέα ότι αυτό θα αντικαθιστούσε την καθημερινή της δουλειά και θα της έδινε την ελευθερία να εργάζεται μόνο έξι ώρες την εβδομάδα.

Αλλά αυτό ακριβώς συνέβη! Η ίδια άνοιξε ένα κερδοφόρο online κατάστημα στην διάσημη πλατφόρμα Etsy. Τα κατάφερε να έχει μεγάλα έσοδα, μέσω σκληρής δουλειάς και αποτελεσματικής στρατηγικής, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό εκτύπωσης κατά παραγγελία, στόχευσης κοινού και συγκεκριμένης έρευνας αγοράς.

Σήμερα, το κατάστημα της παράγει παθητικό εισόδημα έως 12.000 δολάρια τον μήνα- και εργάζεται μόνο λίγες ώρες την εβδομάδα για συντήρηση της επιχείρησης και φρέσκα σχέδια.

Online μαθήματα

Μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα και να μεταδίδεις τις γνώσεις σου. Αν έχεις μια δεξιότητα, μια ξένη γλώσσα ή οποιεσδήποτε άλλες γνώσεις που μπορείς να διδάξεις σε άλλους, εδώ είναι η ευκαιρία σου. Υπάρχουν μάλιστα πολλές πλατφόρμες μέσα από τις οποίες μπορείς να πουλήσεις τα μαθήματα σου.

Πριν λίγο καιρό κάναμε συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Ξέρα. Ο ίδιος έχει καταφέρει να έχει παθητικό εισόδημα από μόλις 1 online μάθημα το οποίο έχει δημιουργήσει. Και εξηγεί πως μπορείς να το κάνεις και εσύ

Πούλα υπηρεσίες μέσα από το Fiverr

Και εδώ μπορείς να δουλέψεις από το laptop σου. Τέτοιου τύπου πλατφόρμες- marketplaces σου δίνουν μάλιστα την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε μια σειρά από πεδία και να παρέχεις τις υπηρεσίες που έχεις στο «οπλοστάσιο» σου. Αν θες να μάθεις περισσότερα, θυμήσου την συνέντευξη με τον Νώντα Καραβία, στην οποία εξηγεί πως να βγάλεις 438 ευρώ μέσα στον πρώτο μήνα από το Fiverr. Ο ίδιος το έκανε και παρέχει τις συμβουλές του.

Αν συνεχίσεις και αναπτύσσεις το κοινό και τις υπηρεσίες σου, είναι πολύ πιθανό να φτάσεις στα 1.000 ευρώ τον μήνα. Και πολύ παραπάνω.

Πωλήσεις προϊόντων στο Amazon

Αν έχεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι ή αν μπορείς να βρεις αντικείμενα με μεταπολιτική αξία, ήρθε η ώρα να μπεις στον κόσμο του Amazon. Και να δεις αν μπορείς να πουλήσεις κάποια από αυτά, βγάζοντας κέρδος. Πρόκειται φυσικά για μια δραστηριότητα με απολύτως ευέλικτα ωράρια. Θα την κάνεις όταν έχεις κενό χρόνο. Επίσης μπορείς να κάνεις τις online πωλήσεις σου και σε άλλες πλατφόρμες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κάτε Χανιώτη δουλεύει remote από το σπίτι της στου Γκύζη για εταιρία στο Ντουμπάι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =