αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνας πλούσιος trader εξηγεί: Αν θέλετε να γίνετε εκατομμυριούχοι πρέπει να έχετε αυτές τις 5 συνήθειες

Ένας πλούσιος trader εξηγεί: Αν θέλετε να γίνετε εκατομμυριούχοι πρέπει να έχετε αυτές τις 5 συνήθειες

Τελικά τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γίνει πλούσιος; Λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν καλύτερα από τον Kunal Desai, τον ιδρυτή και CEO της Bulls στη Wall Street. Αποφάσισε να αφήσει πίσω τον εταιρικό κόσμο για να γίνει trader πλήρους απασχόλησης. Τώρα διδάσκει σε χιλιάδες μαθητές πώς να κάνουν trading και να χτίζουν τον δικό τους πλούτο.

Ωστόσο, η οικοδόμηση πλούτου είναι κάτι περισσότερο από μια καλή trading στρατηγική. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η ανάπτυξη σταθερών συνηθειών. Το αμερικανικό addicted2success.com παραθέτει πέντε πράγματα που διδάσκει ο Kunal σε όλους τους μαθητές του για να γίνουν εκατομμυριούχοι:

1. Καθιερώστε πρωινές ρουτίνες

Οι δύο πρώτες ώρες της ημέρας είναι οι πιο σημαντικές και δίνουν τον τόνο για την υπόλοιπη ημέρα. Οι πρωινές σας τελετουργίες θα πρέπει να ορίζουν πότε σηκώνεστε, τι τρώτε, πώς ασκείστε και πολλά άλλα.

Καθιερώστε μία συγκεκριμένη ώρα που θα πηγαίνετε για ύπνο και η οποία σας επιτρέπει να ξυπνάτε φυσικά κάθε μέρα χωρίς ξυπνητήρι. Μην ξοδεύεις ώρα στο τηλέφωνο ή υπολογιστή το πρωί. «Αυτή είναι η στιγμή που σκέφτομαι τα έργα της «μεγάλης εικόνας» και τελειώνω τη δημιουργική μου δουλειά, καθώς τα επίπεδα ενέργειάς μου είναι στα υψηλότερα επίπεδα. Φροντίστε να γράψετε τις σκέψεις σας» σημειώνει.

2. Εξασκήστε συνεχώς την τέχνη σας

Για να γίνεις μάστερ σε κάτι, απαιτεί δέκα χιλιάδες ώρες εμπειρίας. Η αγορά είναι συνεχώς σε κίνηση και πρέπει να μαθαίνεις και να προσαρμόζεσαι. Στο trading πρέπει να μπορείτε να βλέπετε όλες τις γωνίες και να υπολογίζετε πολλές μεταβλητές σε κλάσματα δευτερολέπτου. Πρέπει να προετοιμάσετε τον εγκέφαλό σας μέσω σκόπιμης εξάσκησης για να δείτε όλες τις γωνίες σε πραγματικό χρόνο! Ανεξάρτητα από την επιχείρηση που ασχολείστε, πρέπει πάντα να εξασκείστε και να προσπαθείτε να γίνετε οι καλύτεροι στον κόσμο σε αυτό που κάνετε.

Οι αθλητές Ολυμπιακών Αγώνων προπονούνται για ώρες κάθε μέρα για να γίνουν οι καλύτεροι στο άθλημά τους. Πόσες ώρες την ημέρα αφιερώνετε στην εξάσκηση της τέχνης σας;

Πολλές μελέτες δείχνουν ότι χρειάζονται 10.000 ώρες εξάσκησης για να γίνεις μάστερ σε οτιδήποτε. Όσο πιο γρήγορα φτάσετε τις 10.000 ώρες σας, τόσο πιο γρήγοροι θα μπορείτε να γίνετε ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους σε αυτό που κάνετε. Αφιερώστε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες κάθε μέρα μαθαίνοντας νέους τρόπους για να βελτιώσετε την τέχνη σας- και να την εξασκείτε ξανά και ξανά.

3. Μείνετε σε φόρμα

Η σχέση μεταξύ σωματικής υγείας και ψυχικής οξύτητας είναι ισχυρή. Η υγιεινή διατροφή και η τακτική άσκηση θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας, το επίπεδο ενέργειας σας και τη λήψη αποφάσεων. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η έντονη άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης όσο και η λήψη φαρμάκων. «Οι περισσότεροι από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια και επίσης οι καλύτεροι traders, είναι όλοι σε φόρμα. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στη ζωή που δεν μπορείτε να ελέγξετε, αλλά μπορείτε να ελέγξετε τη φυσική σας κατάσταση. Ξεκινήστε από εκεί, και ο εγκέφαλός σας θα αρχίσει να αισθάνεται μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα από αυτό» λέει.

4. Βρείτε μέντορες

Η αυτομελέτη είναι σημαντική, αλλά θα σας πάει μόνο μέχρι ένα σημείο. Ένας καλός μέντορας όχι μόνο θα μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του, αλλά θα παρέχει επίσης feedback πολύ χρήσιμο. Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλέον είναι τόσο εύκολο να βρεις ανθρώπους με γνώσεις σε οποιονδήποτε τομέα και απλώς να τους στείλεις μήνυμα!

Δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις να μαθαίνεις αν θέλεις να βελτιωθείς.

5. Φτιάξε την τέλεια μέρα σου

Για να φτάσετε σε στο… εκατομμύριο, υπάρχουν δεκάδες διαδικασίες και μικρά βήματα που κάνετε. Γι’ αυτό πρέπει να εστιάσετε στη διαδικασία! «Βάζω τους μαθητές μου να φτιάξουν την «τέλεια μέρα» τους. Ποια είναι τα βήματα και οι εργασίες που μπορείτε να κάνετε κάθε μέρα για να «κερδίσετε» την ημέρα. Και ξέρω ότι αν μπορώ να ολοκληρώσω και τις 10 εργασίες της τέλειας μέρας μου, έχω κερδίσει εκείνη την ημέρα. Και αν μπορώ να το κάνω αυτό κάθε μέρα, θα πετύχω τους μακροπρόθεσμους στόχους μου. Εστιάζετε πάντα σε αυτό που μπορείτε να ελέγξετε» εξηγεί ο trader.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − fourteen =