αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈλληνας νοσηλευτής που ζει στην Ιρλανδία αποκαλύπτει τον μισθό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Έλληνας νοσηλευτής που ζει στην Ιρλανδία αποκαλύπτει τον μισθό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά καιρούς έχουμε μιλήσει με αρκετούς Έλληνες και Ελληνίδες που μένουν στο εξωτερικό. Θυμήσου για παράδειγμα την συνέντευξη: Εκεί όπου ο κατώτατος μισθός είναι στα 3.775 ευρώ: Μιλήσαμε με έναν Έλληνα που δουλεύει τους χειμώνες στην Ελβετία.

Τώρα θα δούμε πως είναι τα δεδομένα στην Ιρλανδία. Ο Τόλης Ηρακλέους είναι Έλληνας μετανάστης στην συγκεκριμένη χώρα. Και εργάζεται ως νοσηλευτής. Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok αποκαλύπτει τους μεικτούς μισθούς σε μια σειρά από επαγγέλματα στην Ιρλανδία. Στα σχόλια της ανάρτησής του αναφέρει ότι ο μισθός του νοσηλευτή στην Ιρλανδία είναι 4.000 ευρώ μεικτά, περίπου 3.200 ευρώ καθαρά.

Ποια άλλα επαγγέλματα αναφέρει στο βίντεο; Γιατρός με ειδικότητα, Φαρμακοποιός, Κοινωνικός λειτουργός, Καθαριστής κ.α. Όπως εξηγεί σε όλα τα επαγγέλματα παίζουν ρόλο και τα χρόνια εμπειρίας.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στα σχόλια του βίντεο, για να εργαστείς στην συγκεκριμένη χώρα αρκεί να μιλάς την Αγγλική γλώσσα. Ο Τόλης έχει καταφέρει πάντως να χτίσει το δικό του κοινό στο TikTok με 38Κ followers και ανεβάσει πολλά ενδιαφέροντα βίντεο.

@tolisinireland

Βασικοί μισθοί στην Ιρλανδία 🇮🇪 σε διάφορα επαγγέλματα. #ιρλανδια🇮🇪 #μεταναστης #νοσηλευτης #fyp #ελλαδα🇬🇷

♬ som original – Agenor Tupinambá

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + eighteen =