αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈγιναν τα εγκαίνια: Άνοιξε το hub του «γίγαντα» TeamViewer στα Ιωάννινα (ΦΩΤΟ)

Έγιναν τα εγκαίνια: Άνοιξε το hub του «γίγαντα» TeamViewer στα Ιωάννινα (ΦΩΤΟ)

Αυτό που είχαμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα εδώ στο It’s Possible, έγινε πραγματικότητα σήμερα: Ο κολοσσός TeamViewer άνοιξε επίσημα το hub του στα Ιωάννινα.

Το Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας της TeamViewer στα Ιωάννινα, θα φιλοξενήσει νεοσύστατες ομάδες και ταλέντα από όλο τον κόσμο και θα ενισχύσει τις ικανότητες της εταιρίας στον τομέα της μηχανικής. Οι ομάδες αυτές θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην προώθηση μεγαλύτερης καινοτομίας σε όλο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων του οργανισμού.

Με τα Ιωάννινα, ως πόλη που φιλοξενεί εξαιρετικά πανεπιστημιακά τμήματα και αποφοίτους στον τομέα της πληροφορικής, η TeavViewer θα να λειτουργεί ως πόλος έλξης ταλαντούχων μηχανικών που θα σταδιοδρομήσουν στην εταιρεία. Μέσα στα επόμενα χρόνια, η εταιρεία θέλει να απασχολεί εκεί 200 μηχανικούς.

Σύμφωνα με τον Philipp Deutscher, Director IT & Software Development και υπεύθυνο για το Hub στα Ιωάννινα: «Η TeamViewer έχει μακροχρόνιο πλάνο για το κέντρο στα Ιωάννινα. Τα Ιωάννινα είναι πηγή αποφοίτων μηχανικών και στόχος μας είναι να προσελκύσουμε ταλέντα από τα Ιωάννινα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βλέπουμε μεγάλη ευκαιρία να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας στον χώρο της καινοτομίας, αφού θέλουμε να επεκτείνουμε τις λύσεις μας σε πολλούς περισσότερους τομείς».

Ποια είναι η TeamViewer; Και μόνο στο άκουσμα του ονόματος, κάποιοι μάλλον καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται. Πρόκειται για μία εταιρεία που θεωρείται κορυφαία στη διασυνδεσιμότητα, καθώς διαθέτει το ΤeamViewer το πιο διαδεδομένο διεθνώς λειτουργικό σύστημα που επιτρέπει την εξ΄αποστάσεως διαχείριση ενός υπολογιστή ή server, από έναν άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας στο hub της TeamViewer στα Ιωάννινα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =