αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πρεμιέρα» για το hub του κολοσσού TeamViewer στα Ιωάννινα- Έχει ήδη ανοιχτές θέσεις εργασίας

«Πρεμιέρα» για το hub του κολοσσού TeamViewer στα Ιωάννινα- Έχει ήδη ανοιχτές θέσεις εργασίας

Η είδηση είχε κυκλοφορήσει από τον περασμένο Νοέμβριο. Η γερμανική εταιρία TeamViewer έκανε γνωστό ότι έρχεται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο τεχνολογικός κολοσσός θα δημιουργήσει το δικό του hub στην πόλη των Ιωαννίνων. Κάτι για το οποίο είχαμε γράψει και εδώ στο It’s Possible.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Τώρα πλησιάζει η στιγμή των εγκαινίων. Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της TeamViewer στα Γιάννενα, θα εγκαινιαστεί στις 21 Ιανουαρίου στη λεωφόρο Δωδώνης 147.

Ποια είναι η TeamViewer; Και μόνο στο άκουσμα του ονόματος, κάποιοι μάλλον καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται. Πρόκειται για μία εταιρεία που θεωρείται κορυφαία στη διασυνδεσιμότητα, καθώς διαθέτει το ΤeamViewer το πιο διαδεδομένο διεθνώς λειτουργικό σύστημα που επιτρέπει την εξ΄αποστάσεως διαχείριση ενός υπολογιστή ή server, από έναν άλλο.

Όπως βλέπουμε μάλιστα στο επίσημο site της εταιρίας, αυτή την στιγμή υπάρχουν αρκετές ανοιχτές θέσεις εργασίας, που αφορούν το hub των Ιωαννίνων. Δείτε παρακάτω τις ειδικότητες. Στην συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Τρίκαλα είναι κοντά σε μεγάλη συμφωνία με κινεζικό κολοσσό τεχνολογίας αυτοκινήτων

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =