αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο πλάνο για να βάλεις στην άκρη 1.800 ευρώ (ακόμα κι αν έχεις μισθό 700 ευρώ)

Το πλάνο για να βάλεις στην άκρη 1.800 ευρώ (ακόμα κι αν έχεις μισθό 700 ευρώ)

Εάν θες να φτιάξεις ένα κομπόδεμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έρχεται, σου έχουμε μαζέψει μερικούς εύκολους τρόπους που θα σε κάνουν να φυλάξεις σε ένα χρόνο σχεδόν 2000 ευρώ, χωρίς να το καταλάβεις.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι αν ακολουθήσεις το πιο κάτω πρόγραμμα, όπως το εντοπίσαμε στο mylife.com.cy. Έτσι μέσα σε 6 μήνες θα έχεις μαζέψει 900 ευρώ. Το πρόγραμμα αφορά όσους έχουν μισθό από 700 έως 1000 ευρώ και δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις. Αν βγάζεις λιγότερα τότε αναγκαστικά θα βάζεις λιγότερα χρήματα στην άκρη και αν βγάζεις περισσότερα, ευκαιρία να φυλάξεις ακόμη πιο πολλά. 

Το πρόγραμμα:
1η εβδομάδα: 50 ευρώ
2η εβδομάδα: 25 ευρώ
3η εβδομάδα: 50 ευρώ
4η εβδομάδα: 25 ευρώ
5η εβδομάδα: 50 ευρώ
6η εβδομάδα: 25 ευρώ
7η εβδομάδα: 50 ευρώ
8η εβδομάδα: 25 ευρώ

Ακολουθώντας το παραπάνω πρόγραμμα σε 6 μήνες θα έχεις βάλει στην άκρη 900 ευρώ. Και αν συνεχίσεις έτσι μέσα σε ένα χρόνο θα έχεις βάλει στην άκρη 1800 ευρώ. Δεν είναι και λίγα…

Αν σου ακούγεται δύσκολο μην ανησυχείς, σου βρήκαμε από που μπορείς να κάνεις οικονομία: 

Περιόρισε τις εξόδους – Και στο σπίτι με τους φίλους, τέλεια θα περάσεις
 

Πουλήστε ό,τι δεν χρειάζεστε πια -Κάνε ένα καλό καθάρισμα στην ντουλάπα και όλους τους χώρους του σπιτιού και θα βρεις πράγματα που ούτε ήξερε ότι είχες και σου είναι άχρηστα. 
 

Μάθε να μαγειρεύεις –  Άρχισε να εξασκείσαι στο μαγείρεμα και να τρως  στο σπίτι. Το μαγείρεμα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σε γλιτώσει από πολλά έξοδα. 

Τέλος, χρησιμοποίησε μετρητά αντί για κάρτα, έτσι θα ελέγχεις καλύτερα τα χρήματα σου 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − 4 =