αρχικηVIRALΤο οικονομικό «κόλπο» για να κάνεις πιο λειτουργικό κάθε έπιπλο στο σπίτι σου. Και να μπορείς να αλλάζεις θέσεις εύκολα

Το οικονομικό «κόλπο» για να κάνεις πιο λειτουργικό κάθε έπιπλο στο σπίτι σου. Και να μπορείς να αλλάζεις θέσεις εύκολα

Πολλές φορές, οι λύσεις που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη, είναι απλές. Πολύ απλές. Οι περισσότερες, είναι μπροστά στα μάτια μας.

Χρειάζεται πρακτικό πνεύμα και έμπνευση για να οδηγηθούμε σε αυτές. Η εξοικονόμηση χώρου και η λειτουργικότητα είναι θα πρέπει να είναι βασικά κριτήρια στην επιλογή επίπλων και διακοσμητικών αξεσουάρ στο σπίτι. Οσο πιο λίγα είναι τα τετραγωνικά, τόσο πιο μεγάλη θα πρέπει να είναι η δημιουργικότητά μας.

Πριν προβούμε στην αγορά ενός επίπλου, υπολογίζουμε με λεπτομέρεια κάθε παράμετρο και η τελική αγορά δεν είναι παρά μια «δέσμευση».

Πχ. Αν έχετε αγοράσει ένα τραπέζι για το καθιστικό, η σκέψη να το μεταφέρετε σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού μπορεί να φαντάζει πονοκέφαλος. Με το οικονομικό τρικ που ακολουθεί, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για εσάς και κάθε έπιπλο του σπιτιού θα γίνει στα σίγουρα πιο λειτουργικό, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας.

Εχετε σκεφτεί ποτέ να προσθέσετε ροδάκια στα έπιπλα του σπιτιού; Φανταστείτε ένα τραπέζι που μπορεί να μετακινηθεί από την κουζίνα στο σαλόνι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μια μικρή πολυθρόνα που μπορεί να μεταφερθεί από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο, ή ένα τραπεζάκι που μπορείτε να μετακινήσετε στο μπαλκόνι σας με λίγες κινήσεις. Όλα μπορούν να γίνουν εφικτά προσθέτοντας ροδάκια!

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε ροδάκια με φρένο έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποια δυσάρεστη, «ακούσια» μετακίνηση ενός επίπλου από τη μια γωνιά του σπιτιού στην άλλη. Eπίσης, απαραίτητο είναι να υπολογίσετε το βάρος του επίπλου: τα ροδάκια που θα προμηθευτείτε θα πρέπει να έχουν ανάλογη αντοχή.

Σε καρέκλες, σε τραπέζια, σε καναπέδες, σε πολυθρόνες και όπου άλλου μπορείτε να φανταστείτε!

Τα έπιπλα με ροδάκια μπορούν να αλλάξουν ριζικά την λειτουργικότητα του χώρου σας… από τη μια στιγμή στην άλλη!

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 4 =