αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο βιογραφικό του CEO της Microsoft χωράει σε 1 σελίδα. Και μπορείς να «αντιγράψεις» το ίδιο στήσιμο (Εικόνα)

Το βιογραφικό του CEO της Microsoft χωράει σε 1 σελίδα. Και μπορείς να «αντιγράψεις» το ίδιο στήσιμο (Εικόνα)

Υπάρχει μια διαδεδομένη άποψη που λέει ότι το «τέλειο βιογραφικό» πρέπει να έχει έκταση 1 σελίδας. Και δεν ακούγεται περίεργο. Ζούμε στην εποχή των αμέτρητων βιογραφικών και οι HR Managers συνήθως «σκανάρουν» το κάθε ένα από αυτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αποφασίζοντας για το αν θα σε καλέσουν για συνέντευξη ή όχι.

Άρα δεν είναι πολύ θετικό να αραδιάζεται… μπροστά σε έναν HR Manager ένα βιογραφικό πολλών σελίδων. Δεν έχει τον χρόνο να το διαβάσει αναλυτικά, και αν δεν υπάρξει κάποιο στοιχείο να του τραβήξει την προσοχή από την αρχή, μάλλον η προσπάθεια σου για να πάρεις τη θέση θα αποτύχει.

Από την άλλη μεριά, αρκετοί είναι αυτοί που απορούν το πως μπορούν να χωρέσουν όλες οι πληροφορίες μέσα σε 1 σελίδα. Την απάντηση μπορεί να σου δώσει το παρακάτω βιογραφικό. Είναι του CEO της Microsoft, Satya Nadella. Και όπως θα δεις είναι μόλις 1 σελίδας. Μπορείς να «αντιγράψεις» το ίδιο στήσιμο.

https://d.novoresume.com/images/blogs/bc126e50-73a6-11e8-9ca8-6d365b13efdc/satya-nadella-resume.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 1 =